Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Πατέρας και γιος πουλούσαν από ηρωίνη μέχρι… χάπια!


Πατέρας και γιος πουλούσαν από ηρωίνη μέχρι… χάπια!


• Kαλά… κρατεί η παρανομία στην Ήπειρο, αφού ειδικά σε ότι αφορά υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών και κλοπές, τα περιστατικά δεν λείπουν σχεδόν ποτέ απ’ το ενημερωτικά δελτία της Αστυνομίας.
Το πιο αξιοσημείωτο απ’ το τελευταίο δελτίο της ΕΛ.ΑΣ είναι η σύλληψη διακινητή στην Άρτα, ο οποίος είχε στην κατοχή του απ’ όλες τις ουσίες, δηλαδή ηρωίνη, κοκαΐνη, μεθαδόνη αλλά και χάπια! Ο δράστης 42 ετών, συνελήφθη όταν οι άνδρες της τοπικής Δίωξης πραγματοποίησαν έλεγχο στο σπίτι του στο οποίο ζει με τον 72χρονο πατέρα και συνεργό του, παρουσία δικαστικής αρχής.

Έβγαλε… λαβράκι!
Η έρευνα λοιπόν έβγαλε… λαβράκι! Στο σπίτι βρέθη

καν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με 4,2 γραμμάρια ηρωίνης, μία συσκευασία με 0,04 γραμμάρια κοκαΐνη, έξι ναρκωτικά χάπια, ένα μπουκάλι με μεθαδόνη σε υγρή μορφή βάρους 76,42 γραμμαρίων, το ποσό των 3.100 ευρώ το οποίο αποκτήθηκε από την διακίνηση ουσιών, έξι δολάρια και επτά κινητά τηλέφωνα τα οποία πατέρας και γιος χρησιμοποιούσαν για το παράνομο εμπόριο που έκαναν. Ο 42χρονος οδηγήθηκε ήδη στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ ο πατέρας του αναζητείται από τις Αρχές.

Σύλληψη για κλοπή
Άλλη μία σύλληψη είχαμε στην Άρτα, αυτή τη φορά για κλοπή. Δράστης ένας 33χρονος, ο οποίος αφού μπήκε προχθές σε ένα σπίτι, άρπαξε ένα κινητό και το ποσό των 50 ευρώ. Στη συνέχεια μπήκε και σε ένα ακόμη σπίτι, όμως έγινε αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια και στην προσπάθειά του να διαφύγει, εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς που έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει! Τα κλοπιμαία που βρέθηκαν στην κατοχή του κατασχέθηκαν και επιστράφηκαν στην ιδιοκτήτρια.

http://www.proinoslogos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου