Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ: Σημαντική συνάντηση με Ιταλούς tour operators


ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ: Σημαντική συνάντηση με Ιταλούς tour operators

Με δυναμικές παρεμβάσεις συνεχίζει τη δράση της η Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων, της οποίας πρωταρχικός σκοπός είναι αφενός να προβληθεί η πόλη και αφετέρου να αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των επισκεπτών. Στα πλαίσια της δράσης αυτής, τα μέλη της Ένωσης, θα συναντηθούν την Τρίτη 11 Νοεμβρίου με Ιταλούς Tour Operators καθώς και με τουριστικούς πράκτορες της γείτονας χώρας.

«Προτεραιότητά μας είναι να προβάλλουμε την περιοχή και να προσελκύσουν περισσότερους επισκέπτες από την Ιταλία. Το ταξίδι αυτό των Ιταλών πραγματοποιείται μετά από πρωτοβουλία του ΕΟΤ Ιταλίας. Σκοπός των γειτόνων είναι να επεκτείνουν την δράση τους και σε άλλες περιοχές εκτός των Νησιών της Ελλάδας. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μας,να επικοινωνήσουν με τους Ιταλούς συναδέλφους και να δούμε από κοντά πως μπορούμε να συνεργαστούμε» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Στο μεταξύ, μια ακόμη δράση αναμένεται να αφήσει πολλά οφέλη για την περιοχή μας. Συγκεκριμένα, μετά από πρόσκληση της Ένωση, επισκέφτηκε την περιοχή μας, η τουριστική εκπομπή «Check in- Greece». Η εκπομπή προβάλλεται από την Εγνατία T.V.και την παρουσιάζει ο Αργύρης Δουμπατζής.

Η εκπομπή έχει προγραμματισθεί να προβληθεί, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου. "Η κίνηση αυτή έχει μεγάλη σημασία, καθώς μεγάλος αριθμός επισκεπτών που επιλέγουν την περιοχή μας, προέρχονται κυρίως από την Μακεδονία και την Βόρεια Ελλάδα. Με το αφιέρωμα της εκπομπής, ακόμη περισσότεροι θα γνωρίσουν τις ομορφιές του τόπου μας και θα θελήσουν να έρθουν να τις δουν από κοντά. Η Ένωση θα συνεχίσει με δυναμικό τρόπο να προωθεί τα τουριστικά θέματα και να τα αναδεικνύει, προκειμένου να αυξηθεί ακόμη περισσότερο, τόσο ο εγχώριος όσο και ο εισαγόμενος τουρισμός" καταλήγει η ανακοίνωση.

http://vimanews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου