Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Καρδιολογικό συνέδριο στα Γιάννενα


Καρδιολογικό συνέδριο στα Γιάννενα



Στα Γιάννινα, από τις 21 έως και τις 23 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο εκπαιδευτικό καρδιολογικό συνέδριο με τίτλο: «Παρουσίαση Περιστατικών & Λήψη Κλινικών Αποφάσεων». Το συνέδριο διοργανώνεται με την ενεργή συμμετοχή του Ινστιτούτου Μελέτης και Εκπαίδευσης στη Θρόμβωση και την Αντιθρομβωτική Αγωγή, του Περιφερειακού Καρδιολογικού Τομέα Βορειοδυτικής Ελλάδας, των Ομάδων Εργασίας Βαλβιδοπαθειών, Συγγενών Καρδιοπαθειών Ενηλίκων και Πνευμονικής Υπέρτασης - Ηλεκτροφυσιολογίας και Βηματοδότησης – Ηχωκαρδιολογίας - Καρδιακής Ανεπάρκειας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και την Καρδιολογική Κλινική του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, υπό την προεδρεία του Καθηγητού Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Ι. Γουδέβενου.
Το συνέδριο – όπως κάθε χρόνο - τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και η συμμετοχή αναμένεται πάνω από 600 συνέδρους από ολόκληρη την Ελλάδα όπως αυτή έχει καταγραφεί έως και σήμερα ξεπερνώντας κάθε άλλη χρονιά σε σύνολο.
Οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μεγάλο αριθμό κλινικών περιστατικών από διάφορα νοσοκομεία της χώρας συμμετέχοντας ενεργά σε συζητήσεις με τους ειδικούς για θέματα όπως: προσθετικές βαλβίδες, καρδιακή ανεπάρκεια, χρησιμότητα υπερήχων, βαλβιδοπάθειες, αρρυθμίες και άλλα. Στόχος είναι να δοθούν απαντήσεις σε τρέχοντα ερωτήματα, προβληματισμούς, αντιγνωμίες και διλλήματα στη καθημέρα κλινική πράξη από τους 60 προσκεκλημένους ομιλητές – παρουσιάζοντες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει πιστοποιηθεί από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο με 12 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο Ξενοδοχείο Epirus lx Palace. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου και ώρα 08.30 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 23 Νοεμβρίου στις 12.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου