
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη είσοδο και καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες (06-09-2017) το μεσημέρι στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα, ενώ από τον έλεγχο των στοιχείων του, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Α’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης τριών μηνών καθώς και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη είσοδο και καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες (06-09-2017) το απόγευμα στο Κεράσοβο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 41χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα καθώς και δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Β’ Αυτοφώρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, συνολικής ποινής φυλάκισης δεκαέξι μηνών, για κλοπή κατά συναυτουργία και απόπειρα κλοπής.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες (06-09-2017) το βράδυ στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Σύλληψη ανηλίκων για διάρρηξη -κλοπή
Συνελήφθησαν, χθες (06-09-2017) τα ξημερώματα στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατών, δυο ανήλικοι ημεδαποί, ηλικίας 15 και 16 ετών, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν νωρίτερα περίπτερο στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας και αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα.
Επιπλέον, συνελήφθησαν ένας 53χρονος ημεδαπός και μία 45χρονη ημεδαπή, πατέρας και μητέρα αντίστοιχα των συλληφθέντων, για παραμέληση της εποπτείας τους.
Στο πλαίσιο της έρευνας, βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου