Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε

Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε
Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε - Λεωφόρος Ιωνίας Μεγ. Βαθεία Ανατολή Ιωάννινα - τηλ : 26510 46955 - 26510 47897 - EMAIL : ventzissa@hotmail.com - Οικοδομικά Εργαλεία και Υλικά Ξυλεία Σίδηρος Οικοδομών Σίδηρος Εμπορίου Θερμοπροσόψεις Παραγωγή Αδρανών Υλικών Δόμηση - Κατοικία.

Most Popular

Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2020

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 1-0
Ο Παναθηναϊκός ήταν τραγικός στα Γιάννινα κόντρα στον εξαιρετικό ΠΑΣ που κατάφερε να βρει γκολ νίκης 1-0 και πλέον βάζει δύσκολα στο «τριφύλλι» ενόψει της ρεβάνς του ΟΑΚΑ… Σε ένα γήπεδο… παγοδρόμιο, με τραυματισμό στο πρώτο 25λεπτο, με την ομάδα να δέχεται το γκολ στο διάστημα που έπαιζε με δέκα παίκτες και χωρίς να έχει κάποια από τα βασικά του «όπλα», ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων για τη φάση των «16» του
Κυπέλλου Ελλάδας. Όλα αυτά, ωστόσο, δεν μπορούν να αποτελούν δικαιολογίες για τους «πράσινους» από τη στιγμή που έπαιζαν με μια ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας και από τη στιγμή που το Κύπελλο αποτελεί τον βασικό στόχο της ομάδας από ένα σημείο κι έπειτα στη σεζόν. Το «τριφύλλι» δεν είχε καθόλου καλή εικόνα, δέχθηκε ένα… κουφό γκολ μετά από κόντρες αλλά δεν κατάφερε να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ και να απλοποιήσει τη ζωή του ενόψει του επαναληπτικού.

Πλέον, για να βρεθεί ο Παναθηναϊκός στον προημιτελικό θα πρέπει στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ να ανατρέψει το σε βάρος του 1-0 που διαμορφώθηκε από τους «Ζωσιμάδες». Την ίδια ώρα, ο εξαιρετικός ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και θα κατέβει στην Αθήνα για να το διαφυλάξει και να ολοκληρώσει την έκπληξη. Από τη στιγμή που η ομάδα του Γιαννίκη δεν δέχθηκε γκολ όταν ο Παναθηναϊκός δημιούργησε φάσεις και κράτησε το «μηδέν», έχει το δικαίωμα να παλέψει για το καλύτερο δυνατό. Την ίδια ώρα, οι «πράσινοι» καλούνται να αποδείξουν πως έχουν υψηλές φιλοδοξίες στο Κύπελλο και να αποτρέψουν ένα νέο «κάζο» ανάλογο με αυτό των δυο τελευταίων ετών στην ίδια διοργάνωση, όπου δράστης ήταν η Λαμία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου