Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Σύσκεψη με κλιμάκιο της ΕΕΤΑΑ


Σύσκεψη με τον Πρόεδρο και στελέχη της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου 



Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ με την συμμετοχή και του Προέδρου της ΠΕΔ Ηπείρου Χρήστου Ντακαλέτση.

Ο Πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ Ηλίας Γιάτσιος έκανε γνωστό ότι στον άμεσο
σχεδιασμό της Εταιρείας περιλαμβάνεται η έναρξη λειτουργίας παραρτήματος στα Γιάννενα.

Με τον τρόπο αυτό θα υπάρξει μία μόνιμη δομή για την υποστήριξη των Δήμων κυρίως την τεχνική όπου διαπιστώνονται και τα περισσότερα προβλήματα.

Ο Πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ έκανε γνωστό ότι υπάρχει πολιτική βούληση για την γενικότερη αναβάθμιση του ρόλου της και τόνισε ότι βασική προτεραιότητα αποτελεί η στήριξη των δήμων, κυρίως των μικρών με στόχο την αρτιότερη και συντομότερη ωρίμανση και υλοποίηση έργων.

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ υπογράμμισε ότι η ενίσχυση της παρουσίας της Εταιρείας στην περιοχή και η ενδυνάμωση της συνεργασίας της με τους Δήμους αποτελεί μία καλή αφετηρία για να αντιμετωπιστούν ορισμένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αυτοδιοίκηση.

Έκανε ειδική μνεία στην ανάγκη συνεχούς επιμόρφωσης όχι μόνο του πολιτικού προσωπικού αλλά και των στελεχών του υπηρεσιακού μηχανισμού και επεσήμανε ότι η λειτουργία παραρτήματος στα Γιάννενα θα μπορέσει να βοηθήσει αποτελεσματικά όλους τους Δήμους της Ηπείρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου