Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε

Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε
Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε - Λεωφόρος Ιωνίας Μεγ. Βαθεία Ανατολή Ιωάννινα - τηλ : 26510 46955 - 26510 47897 - EMAIL : ventzissa@hotmail.com - Οικοδομικά Εργαλεία και Υλικά Ξυλεία Σίδηρος Οικοδομών Σίδηρος Εμπορίου Θερμοπροσόψεις Παραγωγή Αδρανών Υλικών Δόμηση - Κατοικία.

Most Popular

Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020

Ζημιές σε κάδους από στάχτες τζακιών


Τις τελευταίες ημέρες και σε διάφορα σημεία έχουν προκληθεί ζημιές σε κάδους απορριμμάτων από στάχτες που εναπόθεσαν συμπολίτες μας. Μάλιστα σε μία περίπτωση, στη Δημοτική Ενότητα Περάματος προκλήθηκε εστία φωτιάς σε υπόγειο κάδο λόγω της ζεστής στάχτης που είχε εναποθέσει κάτοικος της περιοχής.


Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βαγγέλης Πήχας είχε συνεργασία για το θέμα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιωαννίνων, η οποία χρειάστηκε το διάστημα αυτό, να παρέμβει σε αρκετές περιπτώσεις.

Όπως τόνισε ο κ. Πήχας οι συμπολίτες μας που χρησιμοποιούν τζάκια ή σόμπες αλλά και επιχειρηματίες που χρησιμοποιούν ψησταριές θα πρέπει να αφήνουν τις στάχτες να κρυώσουν, για ένα περίπου 24ωρο και μετά να κάνουν την εναπόθεση σε κάδους.

Η υπηρεσία καθαριότητας από την πλευρά της καταγράφει τις ζημιές που έχουν προκληθεί σε κάδους απορριμμάτων ώστε να γίνει η επισκευή ή η αντικατάστασή τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου