Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε

Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε
Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε - Λεωφόρος Ιωνίας Μεγ. Βαθεία Ανατολή Ιωάννινα - τηλ : 26510 46955 - 26510 47897 - EMAIL : ventzissa@hotmail.com - Οικοδομικά Εργαλεία και Υλικά Ξυλεία Σίδηρος Οικοδομών Σίδηρος Εμπορίου Θερμοπροσόψεις Παραγωγή Αδρανών Υλικών Δόμηση - Κατοικία.

Most Popular

Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020

Με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού συναντήθηκε ο Σταύρος Καλογιάννης


Mε την Υπουργό Πολιτισμού κα Λ. Μενδώνη και τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού κ. Γ. Διδασκάλου συναντήθηκε σήμερα Δευτέρα, 13/1, ο Σταύρος Καλογιάννης και συζήτησαν θέματα του Ν. Ιωαννίνων που ανήκουν στην αρμοδιότητα του Υπουργείου. Μεταξύ άλλων, ο Σταύρος Καλογιάννης ζήτησε την επίσπευση από πλευράς Υπουργείου της υπογραφής των προγραμματικών συμβάσεων για την αποκατάσταση της ερειπωμένης πτέρυγας της
Ι.Μ. Παναγίας Ραϊδιώτισας Βροσύνας, την αντίστοιχη για την αποκατάσταση του Ι.Ν. Γενεσίου Θεοτόκου Ρωμανού, καθώς και τη δυνατότητα αποκατάστασης του κτιρίου του ΜΕΚΚΕΙΟΥ ιδρύματος.

Ο Σταύρος Καλογιάννης ενημερώθηκε επίσης από την Υπουργό την πορεία ένταξης του Ζαγορίου στον κατάλογο μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου