Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε

Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε
Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε - Λεωφόρος Ιωνίας Μεγ. Βαθεία Ανατολή Ιωάννινα - τηλ : 26510 46955 - 26510 47897 - EMAIL : ventzissa@hotmail.com - Οικοδομικά Εργαλεία και Υλικά Ξυλεία Σίδηρος Οικοδομών Σίδηρος Εμπορίου Θερμοπροσόψεις Παραγωγή Αδρανών Υλικών Δόμηση - Κατοικία.

Most Popular

Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020

Βενιζέλος: Τον… έχρισαν Πρόεδρο της Δημοκρατίας!
Ο... κακός χαμός επικρατεί εδώ και λίγη ώρα στο ίντερνετ μετά την δημοσιοποίηση μιας φωτογραφίας στην οποία απεικονίζεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος.


Μετά την αποκάλυψη του newsit.gr πως το όνομα… Ευάγγελος Βενιζέλος επανήλθε στο προσκήνιο ως υποψήφιος για διάδοχος του Προκόπη Παυλόπουλου στο ανώτερο πολιτειακό αξίωμα, αυτό του Προέδρου της Δημοκρατίας, τα “στοιχήματα” έχουν πάρει “φωτιά”.
Οι αναλύσεις διαδέχονται η μία την άλλη, τα δημοσιογραφικά γραφεία έχουν το… απόλυτο θέμα συζήτησης και μέσα σε όλα αυτά έρχεται μια φωτογραφία στο Facebook να δώσει τη δική της… πινελιά.
Ο ιδιοκτήτης γνωστού εστιατορίου στο Μεταξουργείο, ανήρτησε μια φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ, στην οποία απεικονίζεται ο κ. Βενιζέλος να γευματίζει με συνεργάτες του στο εστιατόριο του.
Ο κ. Γρέβιας σχολίασε: «Ο νέος πρόεδρος της Δημοκρατίας Ευάγγελος Βενιζέλος στο Αυγό του Κόκκορα τώρα».
Δείτε το screenshot που κυκλοφορεί στο ίντερνετ
Το αν το σχόλιο αυτό είναι χιουμοριστικό ή αν ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου έχει… κάποια καλή πληροφόρηση, μένει να αποδειχθεί…fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου