Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Πλυντήριο για μεγαλοαπατεώνες του χρηματιστηρίου ο νόμος Σταϊκούρα για παραγραφή στην 5ετία!



Με ένα νομοθέτημα προκλητικό που βουτάει στην κολυμβήθρα του χρηματιστηριακού Σιλωάμ, κάθε καρυδιάς καρύδι της πάλαι ποτέ Σοφοκλέους, ξεπλένοντας τους από απάτες και αμαρτίες εις βάρος του επενδυτικού κοινού, ο Υπ. Οικονομικών κ. Σταϊκούρας βάζει την δική του υπογραφή στην... παραγραφή όλων των εγκλημάτων που πραγματοποίησαν επί χρόνια, με πρόθεση, δόλο και σε συμμορία, όλοι όσοι οδήγησαν την Ελλάδα στα μνημόνια, κατέστρεψαν τις τράπεζες, εξαύλωσαν τις περιουσίες μικρών και μεγάλων επενδυτών του Χρηματιστηρίου!!!

Πέραν πάσης αμφιβολίας, ο νόμος Σταϊκούρα που προβλέπει την παραγραφή στην πενταετία των αδικημάτων που έχουν σχέση με χρηματιστηριακές απάτες, συνιστά πλυντήριο για μεγαλοαπατεώνες!

Πρόκειται για μια παγκόσμια πατέντα με δεδομένο ότι πουθενά στον πολιτισμένο κόσμο δεν ξεπλένονται κακουργηματικές απάτες μέσα σε μια πενταετία.

Και η οποία έρχεται να καταστεί νόμος του κράτους την ίδια ώρα που κάθονται στο σκαμνί οι Κουτσολιούτσοι της Folli follie και βρίσκονται υπό τον έλεγχο των αρμοδίων αρχών τεράστιες υποθέσεις χρηματιστηριακής απάτης σε τράπεζες και εισηγμένες επιχειρήσεις!

Σε απλά λόγια, με το νόμο Σταϊκούρα να ξεπλυθούν οι μεγαλοαπατεώνες της πάλαι ποτέ Σοφοκλέους, είτε είναι τραπεζίτες, είτε διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες, είτε απλώς κερδοσκόποι και λαμόγια εις βάρος του επενδυτικού κοινού, δίνεται ένα ηχηρό χτύπημα στην αξιοπιστία του ελληνικού χρηματιστηρίου και η αξιοπιστία του στα μάτια των ξένων επενδυτών τίθεται εν αμφιβόλω!

Την ώρα που με αγωνία αναμένεται η ετυμηγορία της Fitch αν θα αναβαθμίσει την οικονομία, τις τράπεζες και το Χρηματιστήριο, η κεντρική εξουσία με ένα πρωτοφανές νομοθέτημα ολοκληρώνει την ατιμωρησία των τραπεζιτών και από χρηματιστηριακές απάτες, ενώ βάζει στο απυρόβλητο απατεώνες, κερδοσκόπους και όλους όσοι κάνουν κατάχρηση εσωτερικής πληροφόρησης!

Διότι είναι προφανές πως η έλλειψη επαρκούς στελέχωσης της Επ. Κεφαλαιαγοράς και του Χρηματιστηρίου, σε συνδυασμό με τους αργούς ρυθμούς της Δικαιοσύνης, καθιστούν αδύνατη την προώθηση τέτοιων υποθέσεων στο σκαμνί των κακουργιοδικείων εντός της απαιτούμενης 5ετίας!!!

Να δείτε που στο τέλος οι Κουτσολιούτσοι, και όχι μόνο, θα ζητάνε και τα ρέστα, αφού το μεγαλύτερο μέρος από τις χρηματιστηριακές απάτες που έχουν διαπράξει πάει ολοταχώς για παραγραφή.


Radar.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου