Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Βίντεο-ντοκουμέντο: Ετοιμάζουν νέα υπερδομή παράνομων μεταναστών στον Έβρο - Συνέλαβαν τον πρόεδρο Χ.Τυρμπάκη



Έτοιμη να «πνίξει» (ακόμα περισσότερο) την Ελλάδα με παράνομους μετανάστες είναι η κυβέρνηση, καθώς στον Έβρο ετοιμάζεται μια νέα υπερδομή, η οποία αναμένεται να φιλοξενήσει ...χιλιάδες αλλοδαπούς όπως αποκαλύπτει το defencenet.gr



Κάτοικοι του Έβρου συγκεντρώθηκαν έξω από το ΚΥΤ ΠΡΟΚΕΚΑ στο Φυλάκιο, εκεί που όπως φαίνεται και στο βίντεο ετοιμάζεται μια ακόμα υπερδομή, ενώ ήδη οι εργάτες της ΤΕΡΝΑ είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τις εργασίες. Στο χώρο επίσης υπάρχουν πολλά μηχανήματα.



Οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν έξω από το ΚΥΤ για να διαμαρτυρηθούν, εκεί βρέθηκε και ο πρόεδρος του Φυλακίου, Χρήστος Τυρμπάκης, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Φοβούνται την αγανάκτηση του κόσμου. Θα είναι μια υπερδομή, μια περίφραξη με τρεις φράχτες με απόφαση μεταξύ τους έξι μέτρα. Τέτοια περίφραξη δεν έχουν ούτε τα σύνορα, ούτε το Άουσβιτς. Παραπέμπει σε μια τρίτη υπερδομή Δεν ξέρω τι κόσμο θα έχει μέσα. Αν αληθεύει αυτό που μας είχε πει ο Ν.Μηταράκης ότι θα έχει χιλιάδες λυπάμαι πάρα πολύ για την περιοχή εδώ πέρα.

Εντωμεταξύ 26 στρέμματα για να τοποθετηθούν κοντέινερ, θα αξιοποιηθούν τα 6 για εγκαταστάσεις. Τα 26 για ποιο λόγο;»

Αγνοώντας τις αντιδράσεις των κατοίκων κατά της νέας υπερδομής φιλοξενίας αλλοδαπών στο Φυλάκιο Ορεστιάδας η κυβέρνηση προχωράει ακάθεκτη κάνοντας χρήση της Αστυνομίας όπως δείχνει το βίντεο όπου αστυνομικοί της Ασφάλειας Ορεστιάδας, συνέλαβαν κυριολεκτικά σηκωτό τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Φυλακίου Χρήστο Τυρμπάκη.

Ο πρόεδρος πραγματοποιούσε καθιστική διαμαρτυρία για να μην επιτρέψει να περάσουν οι μπουλντόζες και να ξεκινήσουν τα έργα.

Μάλιστα, ο κ.Τυρμπάκης όταν πήγαν να τον συλλάβουν σηκωτό οι Ασφαλίτες της Ορεστιάδας, παρουσία και του Αστυνομικού Διευθυντή Χαράλαμπου Χαράλαμπου Ελευθεριάδη που συντόνιζε όλη την επιχείρηση κατέρρευσε λέγοντας τους ότι έχει πρόβλημα με την καρδιά του.

Στο πλευρό του Χρήστου Τυρμπάκη και αδερφή του Κούλα Τυρμπάκη που κατέγραψε σε ζωντανή μετάδοση την σύλληψη του Προέδρου του Φυλακίου, ο οποίος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου σε άσχημη κατάσταση, με την πίεση του να φτάνει στο 21 και φόβους για την υγεία του.



Ο περιφερειακός σύμβουλος Έβρου και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Υγείας ΑΜΘ Κώστας Βενετίδης, βρέθηκε αμέσως στο ΚΥΤ Φυλακίου, δίπλα στον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Φυλακίου Χρήστο Τυρμπάκη.

Ο κ.Βενετίδης μάλιστα καταδίκασε την έναρξη εργασιών εν κρυπτώ στο ΚΥΤ Φυλακίου χωρίς την σύμφωνη γνώση της τοπικής κοινωνίας, σχολιάζοντας:

“ΚΥΤ Φυλακίου. Έναρξη εργασιών για επέκταση εν κρυπτώ χωρίς την σύμφωνη γνώμη της κοινωνίας.

Με επικεφαλή τον πρόεδρο της κοινότητας Φυλακίου Χρήστο Τυρμπάκη (εύχομαι να είναι καλά) η πρώτη αντίδραση.

Ελπίζω να επικρατήσει νηφαλιότητα , ψυχραιμία και κυρίως λογική από τους σχεδιαστές ,σε ένα θέμα καθαρά και πρωτίστως ΕΘΝΙΚΟ”.

H δημιουργία υπερδομής αλλοδαπών σε ένα σημείο καίριας σημασίας για την εθνική ασφάλεια είναι το λιγότερο ατόπημα για να μην το χαρακτηρίσουμε αλλιώς.

Σημειωτέον ότι η Άγκυρα έχει τον έλεγχο μέσω της ΜΙΤ στους αλλοδαπούς που έχουν εισέλθει στην Ελλάδα και οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι μουσουλμανικού θρησκεύματος, μία τέτοια κίνηση απαιτούσε την σύμφωνη γνώμη της κοινωνίας, που δεν την έχει και σίγουρα δεν ήταν δυνατόν να γίνει εν κρυπτώ.


fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου