Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

R.Fuellmich: «Αποδείξαμε ότι τα εμβόλια προκαλούν μεγαλύτερη ζημιά από τον Β' ΠΠ - Στόχος τους η Παγκόσμια Διακυβέρνηση»

 


Σοβαρές είναι οι καταγγελίες που έκανε ο γνωστός Γερμανός δικηγόρος, Reiner Fuellmich, ο οποίος ετοιμάζεται για Δίκη ενάντια σε όσους «ενορχήστρωσαν την πανδημία του κορωνοϊού».

Ο Γερμανός δικηγόρος ειδικεύεται παγκοσμίως, στη δίωξη επιχειρήσεων που διαπράττουν απάτες και αποκάλυψε απίστευτα ευρήματα μετά την έρευνα του για την στοιχειοθέτηση της δίκης.



Όπως ομολογεί, πριν την έρευνα που κάνει τώρα, ήταν απολύτως ευθυγραμμισμένος με το συστημικό αφήγημα, αλλά οι υποψίες του άρχισαν, λόγω της εμπειρίας του, από τις διώξεις κατά μεγάλων γνωστών εταιριών για απάτες, καθώς έβλεπε ότι το παιχνίδι ήταν στημένο εναντίον τους σε υποθέσεις στα δικαστήρια, ενώ στη συνέχεια ανακάλυψε με τους συνεργάτες του, πολλά περισσότερα να κρύβονται από πίσω.

Αποκαλεί την άλλη πλευρά ο «Mr. Global» και λέει πως η πλευρά αυτή διαθέτει μια αναπτυσσόμενη ατζέντα, που διεισδύει στις κοινωνίες μας εδώ και δεκαετίες.

Μάλιστα κατέληξε με τους συνεργάτες του σε αυτό το συμπέρασμα, εξετάζοντας το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, και το πρόγραμμα του, το λεγόμενο: «Πρόγραμμα Παγκόσμιων Νέων Ηγετών», από το οποίο προέκυψε σχεδόν η πλειονότητα των ηγετών που ασκούν πολιτική σήμερα.

Τον θορύβησε αρχικά το γεγονός, ότι η πρακτική των lockdown που άρχισε στην Ευρώπη το 2020 του θύμισε τα γεγονότα της γρίπης των χοίρων και η ομοιότητά τους τον έκανε να ζητήσει τη βοήθεια ενός έμπειρου γιατρού του κ. Wolfgang Wodarg, που μόνος του σχεδόν, είχε σταματήσει πριν 11 χρόνια στη Γερμανία, τη γρίπη των χοίρων, αφού τότε ήταν μέλος του γερμανικού κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της Ευρώπης κι είχε την ισχύ να το κάνει.

Βρήκαν όπως λέει, ότι οι πρωταγωνιστές της ιστορίας, που ξεκινούσε το 2020, ήταν τα ίδια άτομα όπως πριν από 11 χρόνια! Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές αυτούς κι ο Dr. Drosten που εφηύρε το PCR τεστ!

Και τότε όπως και τώρα είχαν προλάβει να εισάγουν πολλά εμβόλια στη Γερμανία και στις Σκανδιναβικές χώρες, οι οποίες δεν ήταν τόσο τυχερές να τα αποφύγουν, όπως άλλες χώρες, εμβολίασαν πολλά παιδιά και τώρα πολλά από αυτά, υποφέρουν από ναρκοληψία κι αναπηρίες.

Έτσι ξεκίνησαν οι έρευνες, που οδήγησαν και τον ίδιο τον Reiner Fuellmich, αλλά και τους συνεργάτες του, στο τι κρύβεται πίσω από την πανδημία του Covid-19 και πως αυτό που ετοιμάζεται είναι ο ερχομός μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης που θα ελέγχει τα πάντα.

Ίδρυσε ο ίδιος και η Viviane Fischer, επίσης δικηγόρος στο Βερολίνο, μια Ερευνητική Επιτροπή για τον κορωνοϊό με σκοπό να αποκαλυφθεί η απάτη και να καθίσουν οι ένοχοι στο σκαμνί. Το δυστύχημα είναι, όπως λέει, πως δεν μπορούν να βασιστούν σε κανέναν, αφού πια δεν υπάρχουν άτομα που δεν έχουν πουληθεί στο σύστημα αλλά ακόμα και οι κυβερνήσεις των κρατών όπως ανακάλυψαν, δεν είναι κυβερνήσεις των λαών, αλλά μαζί με τα ΜΜΕ ανήκουν σε μια κλίκα που έχει στήσει μια «πλανδημία» όπως την αποκαλεί. (από το πλάνη+πανδημία).

Λόγω της καταστροφής που έχουν προκαλέσει όλα αυτά τα κορωνομέτρα και ο ιός στους ανθρώπους, μιλά με σιγουριά πως πρόκειται για ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας το οποίο πρέπει να τιμωρηθεί.

Η χειρότερη ανακάλυψη ήταν για αυτόν, όταν κατάλαβε ότι όλα αυτά τα έκαναν κάποιοι όχι για τα λεφτά, αφού όπως αναφέρει τα άτομα αυτά έχουν όλα τα λεφτά, τα οποία χρησιμοποιούν για να εξαγοράζουν ανθρώπους που θα κάνουν δουλικά ότι τους προστάζουν, με αποτέλεσμα να μην μπορεί πλέον να υπάρξει άτομο σε θέση εξουσίας που να μην είναι εξαγορασμένο και υπάκουο.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι το σχέδιο ήταν να γίνει μέχρι το 2050, αλλά αναγκάστηκαν να το επισπεύσουν και επιστήμονες όπως ο Mike Yeadon, πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer, βρήκαν αδιαμφισβήτητες αποδείξεις ότι πρόκειται για φονικά εμβόλια που προκαλούν στην ανθρωπότητα ζημιά πολύ μεγαλύτερη κι από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Στο βίντεο δίνεται με λεπτομέρειες το πώς έχουν φτιάξει τα εμβόλια οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες και πως τα διοχετεύουν στην αγορά, πως γίνονται οι παρτίδες και πως ανάμεσα στις φονικές δόσεις υπάρχουν και δόσεις με απλό φυσιολογικό ορό οι λεγόμενες placebο, επειδή ψάχνουν το πώς θα δημιουργήσουν τις τέλειες θανατηφόρες δόσεις!

Αναφέρεται επίσης η δομή των εταιριών, τύπου Μαφίας, που μετέχουν σε αυτή την προώθηση της ατζέντας, στη μεταφορά του παιχνιδιού στις ΗΠΑ στις μέρες μας και στην ελίτ που ελέγχει πλέον τους πολιτικούς παντού και πως κρύβουν τα ίχνη τους.

Η αλήθεια πλέον δεν μπορεί να κρυφτεί και προσπαθούν πολλοί να την αποκαλύψουν, ώστε να αποδοθούν ευθύνες και να τιμωρηθούν οι ένοχοι, όπως υποστηρίζει ο Γερμανός δικηγόρος. Πως θα γίνει αυτό μέσω της Διεθνούς Δίκης, αναλύεται επίσης στο βίντεο από τον Dr. Reiner Fuellmich, κι όπως λέει ο ίδιος, πρόκειται για μια αναμέτρηση που είναι πέρα από ότι βλέπουμε κι ότι πίσω από ότι γίνεται, υπάρχει μια πνευματικότητα κα κάποια πνευματική πλευρά, που δίνει βοήθεια στις προσπάθειες αυτές και πολύ σύντομα όλοι αυτοί θα πληρώσουν πολύ υψηλό τίμημα.

Δείτε το πολύ ενδιαφέρον βίντεο που ακολουθεί κι αναλύει βήμα-βήμα τα συμπεράσματα αυτής τεράστιας έρευνας:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου