Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Tι συμβαίνει στον πλανήτη; Προσφυγή στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για πολυάριθμες παραβιάσεις του Κώδικα της Νυρεμβέργης




Καταιγιστικες οι εξελιξεις στις ΗΠΑ

Tι συμβαίνει στον πλανήτη; Προσφυγή στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για πολυάριθμες παραβιάσεις του Κώδικα της Νυρεμβέργης ενώ ο Εβραίος δικηγόρος Aaron Siri που έφερε στο φως τα ντοκουμέντα των παρενεργειών του εμβολίου της Pfizer έχει καταγραφεί ήδη στην Ιστορία

Χωρίς πλήρη και οριστική έγκριση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ) οι διαταγές εμβολιασμού στους πολίτες. Ο δυστοπικός ρόλος της Ε.Ε.

Όπως υποστηρίζει ο ZeroHedge “oι εμπνευστές του πανδημικού project έθεσαν σε κίνηση ένα τελικό παιχνίδι – Θα μπορούσε να είναι ένα τελικό παιχνίδι για εμάς, αλλά θα μπορούσε επίσης να είναι ένα τελικό παιχνίδι για αυτούς. Βρίσκονται σε αυστηρό χρονοδιάγραμμα. Πρέπει να κάνουν σχεδόν 100% ποσοστά εμβολιασμού τα επόμενα δύο χρόνια ή νωρίτερα. Πρέπει να έχουν τα διαβατήριά του εμβολίου τα επόμενα δύο χρόνια ή νωρίτερα. Και, πρέπει να ενσταλάξουν μόνιμους όρους lockdown στο άμεσο μέλλον για να καταπνίξουν την αυξανόμενη διαφωνία. Βρισκόμαστε τώρα σε ένα είδος αγώνα στον οποίο πρέπει να εφαρμόσουν την ατζέντα τους όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ενώ εμείς πρέπει να κρατήσουμε και να τους κρατήσουμε πίσω μέχρι να φανεί η αλήθεια στις μάζες· η αλήθεια ότι τα lockdowns, τα μέτρα και τα εμβόλια δεν αφορούσαν ποτέ την ασφάλεια και αφορούσαν πάντα τον έλεγχο – από τον κοινωνικό έλεγχο στον έλεγχο του πληθυσμού…”

By Blade Runner

Οι ρόλοι και τα πρόσωπα πίσω από όσα βιώνει η παγκόσμια κοινότητα και ειδικά οι λαοί της Ευρώπης και των ΗΠΑ τα τελευταία δύο χρόνια αρχίζουν να φωτίζονται καθώς οι εξελίξεις στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι καταιγιστικές.

Οι ίδιοι οι Δημοκρατικοί αμφισβητούν πλέον ανοιχτά την ηγεσία Biden κατηγορώντας τον ένοικο του Λευκού Οίκου για απουσία λογοδοσίας σε ένα σωρό πρωτοβουλίες του ανάμεσά τους και οι εντολές εμβολιασμού.

Παράλληλα οι Ρεπουμπλικάνοι εξήγγειλαν ότι θα ερευνήσουν μία σειρά από ζητήματα ανάμεσά τους και η προέλευση του ιού στην παγκόσμια επιχείρηση συγκάλυψης της οποίας συμμετείχαν εκούσια ή ακούσια και Έλληνες επιστήμονες, ανάμεσά τους ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας ο οποίος επικεφαλής ομάδας συναδέλφων του έσπευσε μόλις τον Ιανουάριο του 2020 να προκρίνει τη φυσική προέλευση της πανδημίας.

Τη μελέτη Τσιόδρα και 7 άλλες “φυσικής προελεύσεως” χρησιμοποίησε ο διαβόητος Βρετανός ουκρανικής καταγωγής Peter Daszak ο οποίος χρηματοδοτούσε τα gain of function πειράματα στο Ινστιτούτο Βιολογίας της Wuhan στο οποίο εκτός από τον Fauci χορηγός ήταν ακόμη και η Ευρωπαική Ένωση, το κοινό μας σπίτι.



Την ίδια στιγμή έχουμε προσφυγή στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για πολυάριθμες παραβιάσεις του Κώδικα της Νυρεμβέργης. Αυτές περιελαμβάνουν διάφορα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και εγκλήματα πολέμου όπως ορίζονται από το Καταστατικό της Ρώμης, τα άρθρα 6, 7, 8, 15, 21 και 53.

Ανάμεσα σ΄αυτούς εναντίον των οποίων στρέφεται η προσφυγή βρίσκονται οι Anthony Fauci, Peter Daszak, Melinda Gates, William Gates III και άλλους δώδεκα ανάμεσά τους και ο Albert Bourla o οποίος λίγες ώρες πριν συνιστούσε στον Έλληνα δημοσιογράφο και πατέρα Νίκο Χατζηνικολάου να εμβολιάσει άφοβα την 9χρονη κόρη του με σκευάσματα για τα οποία η ίδια η Pfizer χρειάστηκε να προσλάβει επιπλέον υπαλλήλους ώστε να μπορούν να καταγράψουν τις εφιαλτικές παρενέργειές τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ



Το γεγονός ότι το σύνολο σχεδόν των ηγετών της Ευρώπης αλλά και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ το τελευταίο χρόνο εμφανίζονται σαν καλοκουρδισμένοι εντολείς εμβολίων με τον Iταλό Πρόεδρο Mario Draghi αμέσως μετά τη Σύνοδο των G20 στη Ρώμη να ανεβάζει κατακόρυφα τη δοσολογία του τρόμου απέναντι σε αυτούς που υποτίθεται ότι έπρεπε να υπηρετούν δλδ τους πολίτες θα μπορούσε να προστεθεί στα πολλά στοιχεία μίας προαναγγελθείσας πανδημίας. Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε: kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου