Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

11 ναυτικοί όμηροι για 90 ημέρες στα χέρια του Ιράν και ουδείς ασχολείται για να μην τσαλακώσει την εικόνα του Μητσοτάκη!



Αυτή η ιδιότυπη ασυλία που απολαμβάνει η κυβέρνηση εδώ και τρία χρόνια, αποδεικνύεται ολέθρια όχι μόνο για τις περιουσίες των Ελλήνων αλλά πλέον και για τις ζωές των Ελλήνων.

32.000 νεκροί με την κυβέρνηση να έχει μετατρέψει την πανδημία σε εθνική τραγωδια, και ουδείς ασχολείται!

11 Έλληνες ναυτικοί στα κάτεργα του Ιράν, και ουδείς ασχολείται! Ούτε ένα μονόστηλο σε εφημερίδα!

Αντιλαμβανόμαστε τον κίνδυνο; Αντιλαμβανόμαστε το αίσχος; Αντιλαμβανόμαστε τι σημαίνει η εκμηδένιση της αξίας της ζωής του Έλληνα πολίτη;

Αντιλαμβανόμαστε τι θα γινόταν εάν το ίδιο είχε συμβεί και για πολίτες οποιασδήποτε άλλης χώρας – μέλους του NATO;

Ξεχασμένοι από την ελληνική κυβέρνηση είναι εδώ και πάνω από 90 μέρες οι ναυτικοί μας στο Ιράν, μετά το ρεσάλτο των «Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης» στον Περσικό Κόλπο στα δύο ελληνικά δεξαμενόπλοια Delta Poseidon και Prudent Warrior.


Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει τόσοι μήνες όχι μόνο δεν έχει βρεθεί λύση για να γυρίσουν οι άνθρωποι στα σπίτια τους, αλλά τόσο το υπουργείο Εξωτερικών όσο και το υπουργείο Ναυτιλίας, δεν δίνουν το παραμικρό στοιχείο και πληροφορία για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Ουδείς φαίνεται να ασχολείται με την απελευθέρωση των πληρωμάτων, όταν οποιαδήποτε άλλη χώρα στον πλανήτη θα είχε αντιδράσει και θα είχε βρει λύση για τους ανθρώπους της.

Να σημειωθεί δε ότι στο ένα δεξαμενόπλοιο το πλήρωμα βρίσκεται στο πλοίο πάνω από ένα χρόνο και με αυτή την δυσάρεστη εξέλιξη, κανείς δεν γνωρίζει την κατάστασή τους, σωματική και ψυχολογική, όταν μάλιστα βρίσκονται όμηροι ένοπλων στο Ιράν.

Πότε περιμένει η κυβέρνηση να κινηθεί για να απελευθερωθούν οι Έλληνες ναυτικοί; Σε ποια άλλη χώρα θα συνέβαινε κάτι τέτοιο και θα σιωπούσαν τα ΜΜΕ; Σε ποια άλλη χώρα θα είχαν συλληφθεί παράνομα πολίτες της και θα στεκόταν ακόμα η κυβέρνηση στη θέση της;

https://www.olympia.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου