Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Η πασίγνωστη ηθοποιός που… έκανε την Τουρκία άνω κάτω – Εμφανίστηκε σε τζαμί χωρίς σουτιέν




Στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεται τους τελευταίους μήνες η Άμπερ Χερντ, μετά την δικαστική ήττα από τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ, ενώ πλέον καλείται να του πληρώσει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 8.600.000 εκατομμυρίων ευρώ.

Ομολογουμένως, η ηθοποιός...περνάει δύσκολη περίοδο, ωστόσο αυτή δεν είναι η μοναδική φορά που έχει απασχολήσει, για λάθος λόγους, τα φώτα της δημοσιότητας.

Πριν από δύο χρόνια η Άμπερ Χερντ βρέθηκε για διακοπές στην Τουρκία. Κατά τη διάρκεια των εν λόγω διακοπών η ηθοποιός εμφανίσθηκε σε τζαμί φορώντας στο κεφάλι της ένα κόκκινο χιτζάμπ που ίσα φαίνονταν οι ξανθές της μπούκλες και ένα μέρος του λαιμού της. Μέχρι εδώ καλά.

Αυτό που προκάλεσε τον σάλο ήταν το λευκό αραχνοΰφαντο μπλουζάκι της που άφηνε ακάλυπτο το στήθος της, αφού η Άμπερ Χερντ δεν φορούσε σουτιέν.

Η εμφάνισή της (η ίδια ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχοντας περιορίσει τα σχόλια) έκανε έξαλλους πολλούς χρήστες του Twitter, κατηγορώντας την για απρεπή εμφάνιση και ασέβεια.



Τα σχόλια έδωσαν και πήραν, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μεταξύ άλλων την κατηγορούσαν ως «ψεύτικη» και πως στη δικαστική τους διαμάχη το δίκιο το έχει ο Τζόνι Ντεπ.
«Πληρωμένο άρθρο»

Η Χερντ, αντί να προσπαθήσει να ρίξει τους τόνους, ανέβασε στο λογαριασμό της στο twitter ένα άρθρο που την κατακεραυνώνει για την εμφάνισή της, κατηγορώντας το μέσο ότι πρόκειται για ένα «πληρωμένο» άρθρο.

«Προφανώς όποιος πλήρωσε για να γραφεί αυτό δεν πληρώθηκε αρκετά. Θα το κάνω ευκολότερο, τα τεμένη είναι αληθινά μέρη, όπως είναι τα μουσεία και οι εκκλησίες. Έτσι είναι και τα μαντίλια (όπου κάποιες φορές είναι απαραίτητα για τις επισκέψεις). Λύθηκε το μυστήριο», έγραψε, ρίχνοντας περισσότερο λάδι στη φωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου