Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Τα εμφυτεύματα μικροτσίπ θα προωθηθούν ως σύμβολο status από διάσημους και influencers – Το WEF το προτείνει ήδη για την ασφάλεια των παιδιών!





Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ εξέδωσε ένα άρθρο που πρότεινε την εμφύτευση μικροτσίπ σε παιδιά ως μια «ορθολογική» απόφαση για την ασφαλειά τους. Θα προωθηθούν επίσης ως μοντέρνο σύμβολο status από την κυρίαρχη κοινωνία και τους influencers και όσοι δε τα αποδέχονται θα χαρακτηρίζονται οπισθοδρομικοί, αφήνει να εννοηθεί το άρθρο.

Το άρθρο παρουσιάστηκε σε μια ανάρτηση στο ιστολόγιο του WEF όπου αναφέρει:

«Όσο τρομακτικά κι αν ακούγονται για κάποιους τα εμφυτεύματα τσιπ, αποτελούν μέρος μιας φυσικής εξέλιξης όπως τα wearables (συσκευές που δε χρειάζεται να κρατάμε). Τα ακουστικά βαρηκοΐας ή τα γυαλιά δεν αποτελούν πλέον στίγμα στη κοινωνία», υποστηρίζει το άρθρο, αν και είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί σε πια εποχή αποτελούσαν στίγμα για την κοινωνία τα γυαλιά και τα ακουστικά… εκτός αυτού, τα γυαλιά και τα ακουστικά βαρηκοΐας δεν εμφυτεύονται στο σώμα και δεν μπορούν να χειραγωγηθούν από εξωτερικές επιρροές.

«Θα γίνει αξεσουάρ και θα θεωρηθεί ακόμη και αντικείμενο μόδας. Ομοίως, τα εμφυτεύματα θα εξελιχθούν σε εμπόρευμα», προβλέπει στο άρθρο η επιστήμονας Kathleen Philips, αφήνοντας να εννοηθεί ότι τα εμφυτευμένα τσιπ θα προωθηθούν ως μοντέρνο σύμβολο status από την κυρίαρχη κοινωνία και παράγοντες επιρροής.

Το άρθρο προωθεί την ιδέα ότι για να ελεχθεί «ηθικά» η τεχνολογία, θα πρέπει οι παγκόσμιες ελίτ να έχουν το μονοπώλιο σε αυτήν… αναφερόμενοι φυσικά στον εαυτό τους.

Η τεχνολογία απαιτεί «υποστήριξη, όραμα και θράσος», παραδέχονται παρακάτω, «αλλα και σωστή ενημέρωση», εννοώντας πάλι τους ίδιους, αφού επιχειρούν να λογοκρίνουν το Διαδίκτυο ώστε να μην αμφισβητηθούν…

«Η τεχνολογία θα βοηθήσει σε όλα τα στάδια της ζωής: παιδιά σε περιβάλλον μάθησης, επαγγελματίες στην εργασία και ηλικιωμένους. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες», γράφει η Philips.

«Θα πρέπει να εμφυτεύσετε ένα τσιπ παρακολούθησης στο παιδί σας;» ρωτά η επιστήμονας, για να δώσει την απάντηση, «Υπάρχουν σοβαροί λόγοι για αυτό, όπως η ασφάλεια».

Ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab προέβλεψε ότι η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση θα «οδηγήσει σε μια σύντηξη της φυσικής, ψηφιακής και βιολογικής μας ταυτότητας» μέσω εμφυτεύσιμων μικροτσίπ που μπορούν να παρακολουθούν ακόμα και τις σκέψεις μας, γράφει στο βιβλίο του «The Great Reset».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, ενημέρωσε τον Schwab στη φετινή συγκέντρωση παγκόσμιων ελιτίστων στο Νταβός ότι σύντομα θα είναι διαθέσιμο ένα χάπι με μικροτσίπ που θα μεταδίδει ένα ασύρματο σήμα στις αρμόδιες αρχές αν έχει καταναλωθεί το φάρμακο ή όχι…


«Φανταστείτε τη συμμόρφωση τους», είπε ο Μπουρλά.
Κάποτε αυτά παρουσιάζονταν ως θεωρίες συνομωσίας

Όχι πολύ καιρό πριν, όσοι μιλούσαν για ένα μέλλον όπου θα συμβαίνει ακριβώς αυτό που παρουσιάζει στο άρθρο, απορρίπτονταν ως θεωρητικοί συνωμοσίας, αλλά τώρα που η παγκόσμια ελίτ το αποφάσισε, τα εμφυτεύματα τσιπ θα είναι απλώς ένα εμπόρευμα.






anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου