Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Η δικογραφία που δεν αγγίζει κανείς από το 2017 για τον "κύριο Λ."! Το παραδικαστικό με "εγκέφαλο" υπ. ευρωβουλευτή, οι 3 αεροπαγίτες, ο "χοντρός" υπάλληλος του εφετείου, οι "πιασμένοι" αξιωματικοί της ΕΛΑΣ και ο εκβιασμός υπουργού και αντιπροέδρου της Βουλής... για την σεξουαλική τους ζωή! 89 CD υποκλοπών με ονόματα και διευθύνσεις.


Του Άρη Σπίνου

Η προχθεσινή συνεδρίαση της Βουλής ανέδειξε μια υπόθεση που πέρασε όμως στα "ψιλά". Ο Τσίπρας αναφέρθηκε σε 2 δικογραφίες που επί των ημερών του είχε ενημέρωση από την ΕΥΠ. Η πρώτη αφορά την δίκη που είναι σε εξέλιξη με κατηγορουμένους επίορκους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ. Η δεύτερη όμως κατά περίεργο λόγο βρίσκεται ακόμα θαμένη και δεν έχει καν ολοκληρωθεί η προανάκρισή.

Αρχικά εξετάστηκαν οι επαφές και οι συνομιλίες δικηγόρου της Αθήνας που ασχολείται κυρίως με αστικές υποθέσεις, ήταν σύμβουλος υπουργού και είχε διεκδικήσει παλαιότερα κυβερνητικές θέσεις. Σύμφωνα με ερευνητές της υπόθεσης, από την παρακολούθησή του προέκυψαν ορισμένες «επίμαχες» συνομιλίες του με πρώην ή νυν δικαστικούς λειτουργούς. Μία εξ αυτών είναι συνταξιούχος εφέτης ενώ στις συνομιλίες μνημονεύεται το όνομα ανώτατου δικαστή, Στους τουλάχιστον 89 ψηφιακούς δίσκους της ΕΥΠ καταγράφονται επίσης συνομιλίες με ιδιώτες, ένας από τους οποίους ήταν συνεργάτης πολιτικού στις Κυκλάδες, είχε κατηγορηθεί αλλά απηλλάγη για υπόθεση αμφιλεγόμενης «επένδυσης» σε τουριστικό νησί. Ο άνθρωπος αυτός φαίνεται να είχε επαφές με ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. και βουλευτές διαφόρων κομμάτων. Ένας αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. ακούγεται σε μια επίμαχη συνομιλία τους να γίνεται αποδέκτης πρότασης για συνάντηση σε διαμέρισμα, όπου πιθανόν να υπάρχουν και «θύματα κυκλώματος σωματεμπορίας».


Οι παρακολουθήσεις της ΕΥΠ φαίνεται ότι ξεκίνησαν το 2017, βάζοντας στο στόχαστρο έναν πρώην υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και µετέπειτα πολιτευόµενο µε το τότε κόµµα που είχε ιδρύσει ο Ανδρέας Λοβέρδος, που ήταν και υποψήφιος ευρωβουλευτής και έναν συνεργάτη του, τον κύριο Λ. Οι δυο τους φαίνεται ότι είναι ο συνδετικός κρίκος µεταξύ όλων των δραστηριοτήτων του δικαστικού παρακράτους.

Όπως προκύπτει από τις συνομιλίες ανατριχιαστική είναι η σχέση µε το δικαστικό σύστηµα και µάλιστα µε τον Αρειο Πάγο. Οι µαφιόζοι µιλούν απευθείας ή έµµεσα (σε κάθε περίπτωση ωστόσο οµολογείται η σχέση) µε δικαστικούς, τρεις εκ των οποίων είναι αρεοπαγίτες. Σημαντικό ρόλο παίζει και ένας υπάλληλος του εφετείου Αθηνών που τον ονομάζουν "χοντρό" και ο οποίος δίνει στο κύκλωμα αντίγραφα δικογραφιών χωρίς φυσικά αυτοί που τα παίρνουν να έχουν ένομο συμφέρον.

Σε άλλες συνοµιλίες πάλι αρεοπαγίτης κανονίζει µαζί τους να φτάσει σε αυτόν υπόθεση κάποιου Λιβανέζου. Όλα αυτά έναντι χρηµατισµού, που στις συνοµιλίες αναφέρεται ως «γλυκά» και «σοκολατάκια». Όταν πλέον δεν µπορούν να χειριστούν τα µετρητά, οι συγκεκριµένοι δικαστικοί ζητούν άλλου είδους δώρα, όπως κοσµήµατα. Σε µια συνοµιλία το παραδικαστικό κύκλωµα φαίνεται να συναντιέται γιατί έχει θορυβηθεί και είναι φοβισµένο από την παραίτηση της «Ελένης»! Εννούν την Ελένη Τουλουπάκη.

∆ραστηριότητα µε τους µαφιόζους έχει και πολύ ισχυρός πρώην υπουργός της Ν∆. Στήνει µαζί τους κοµπίνες και µετέχει σε εκβιασµούς, ενώ τους βοηθά σε ό,τι ζητήσουν.

Το κύκλωµα διοργανώνει οµαδικό σεξ για τους επιφανείς φίλους και στις συναντήσεις αυτές υπάρχει βία απέναντι στις κοπέλες αλλά και χρήση ναρκωτικών. Σε πολλές συνοµιλίες τους οµολογούν σχέση µε τα στελέχη της Ν∆, ενώ επαίρονται κιόλας γιατί οι ίδιοι έχουν µεγαλύτερη δύναµη από αυτούς στους οποίους αναφέρονται. Σε µια συνοµιλία υπάρχουν απαξιωτικές αναφορές για αντιπρόεδρο της Βουλής και για νυν υπουργό της Ν∆, τους οποίους αφήνουν να εννοηθεί ότι ελέγχουν λόγω της σεξουαλικής τους σχέσης.

To edolio5 έχει στην διάθεση του όλα τα δελτία πληροφοριών της Ε.Υ.Π. με τους αποκαλυπτικούς διαλόγους. Όλα με ονόματα - διευθύνσεις και τηλέφωνα!

Μερικά από τα έγγραφα που περιλαμβάνονται στην δικογραφία.
























edolio5.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου