Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Γερμανοί επιστήμονες βρήκαν τοξικά συστατικά, κυρίως μεταλλικά, σε όλες τις μάρκες εμβολίων κατά του Covid19!





Μια ομάδα ανεξάρτητων Γερμανών επιστημόνων βρήκε τοξικά συστατικά κυρίως μεταλλικά σε όλα τα δείγματα εμβολίων για τον COVID που ανέλυσαν, «χωρίς εξαίρεση» καμίας μάρκας. Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα και τεχνικές μέτρησης.

Η Ομάδα Εργασίας για την Ανάλυση Εμβολίων κατά του COVID είπε ότι ορισμένα από τα τοξικά στοιχεία που βρέθηκαν μέσα στα φιαλίδια των εμβολίων AstraZeneca, Pfizer και Moderna δεν περιλαμβάνονταν στους καταλόγους συστατικών από τους κατασκευαστές.

Τα ακόλουθα τοξικά μεταλλικά στοιχεία που βρέθηκαν στα εμβόλια:Αλκαλικά μέταλλα: καίσιο (Cs), κάλιο (K)
Μέταλλα αλκαλικών γαιών: ασβέστιο (Ca), βάριο (Ba)
Μεταβατικά μέταλλα: κοβάλτιο (Co), σίδηρος (Fe), χρώμιο (Cr), τιτάνιο (Ti)
Μέταλλα σπάνιων γαιών: δημήτριο (Ce), γαδολίνιο (Gd)
Ομάδα εξόρυξης/μέταλλο: αλουμίνιο (Al)
Ομάδα άνθρακα: πυρίτιο (Si) (εν μέρει υποστηρικτικό υλικό/γλίστρα)
Ομάδα οξυγόνου: θείο (S)

Αυτές οι ουσίες, «είναι ορατές στο μικροσκόπιο σκοτεινού πεδίου ως διακριτικές και σύνθετες δομές διαφορετικών μεγεθών και μπορούν να εξηγηθούν μόνο εν μέρει ως αποτέλεσμα διαδικασιών κρυστάλλωσης ή αποσύνθεσης [και] όχι ως μόλυνση από τη διαδικασία παραγωγής. », πρόσθεσαν οι ερευνητές.

Δήλωσαν τα ευρήματα ως προκαταρκτικά.

Τα ευρήματα «στηρίζονται στην εργασία άλλων ερευνητών στη διεθνή κοινότητα που έχουν περιγράψει παρόμοια ευρήματα, όπως ο Δρ. Γιανγκ, ο Δρ. Ναγκάσε, ο Δρ. Μπότα, ο Δρ. Ο Janci Lindsay, Ph.D., τοξικολόγος που δεν συμμετείχε στη μελέτη, είπε στους The Epoch Times.

«Ο αριθμός και η συνέπεια των ισχυρισμών μόνο για μόλυνση, σε συνδυασμό με την απόκοσμη σιωπή των παγκόσμιων ρυθμιστικών και ασφάλειας, είναι ενοχλητική και περίπλοκη όσον αφορά τη «διαφάνεια» και τους συνεχείς ισχυρισμούς αυτών των φορέων ότι τα γενετικά εμβόλια είναι «ασφαλή»». πρόσθεσε η Lindsay.

Η Helena Krenn, η ιδρύτρια του ομίλου, υπέβαλε τα ευρήματα στις γερμανικές κυβερνητικές αρχές για επανεξέταση.

«Το είχαμε υποβάλει στους συμμετέχοντες της κυβέρνησης και περαιτέρω ομιλίες από εφημερίδες με την πλατφόρμα open-debate.eu, μόνο στη Γερμανία, την Αυστρία και τη Suisse», είπε ο Krenn στους The Epoch Times.

Δύο άλλα σημαντικά ευρήματα ήταν ότι τα δείγματα αίματος από τους εμβολιασμένους είχαν «σημαντικές αλλαγές» και ότι παρατηρήθηκαν περισσότερες παρενέργειες αναλογικά με «τη σταθερότητα του περιβλήματος των νανοσωματιδίων λιπιδίων».

Ένα λιπιδικό νανοσωματίδιο είναι ένα εξαιρετικά μικρό σωματίδιο, μια λιποδιαλυτή μεμβράνη που είναι το φορτίο του αγγελιοφόρου RNA (mRNA).
Μεθοδολογία

«Χρησιμοποιώντας ένα μικρό δείγμα αναλύσεων ζωντανού αίματος τόσο από εμβολιασμένα όσο και από μη εμβολιασμένα άτομα, προσδιορίσαμε ότι η τεχνητή νοημοσύνη (AI) μπορεί να διακρίνει με 100% αξιοπιστία μεταξύ του αίματος του εμβολιασμένου και του μη εμβολιασμένου. Αυτό δείχνει ότι τα εμβόλια COVID-19 μπορούν να επηρεάσουν μακροπρόθεσμες αλλαγές στη σύνθεση του αίματος του ατόμου που εμβολιάστηκε χωρίς αυτό το άτομο να γνωρίζει αυτές τις αλλαγές», αναφέρει η μελέτη.

Τα ευρήματα οξέων και χρόνιων φυσιολογικών αλλαγών στο αίμα όσων εμβολιάστηκαν με τα εμβόλια, που διακρίνονται με συνέπεια μέσω λογισμικού τεχνητής νοημοσύνης, «απηχούν επίσης τα ευρήματα πολλών άλλων ερευνητών και υποστηρίζουν τους ισχυρισμούς για μόλυνση ή/και νοθεία», είπε ο Lindsay.

«Διαπιστώσαμε ότι τα εμβόλια για τον COVID-19 περιέχουν σταθερά, εκτός από μολυσματικές ουσίες, ουσίες τον σκοπό των οποίων δεν είμαστε σε θέση να προσδιορίσουμε», αναφέρει η μελέτη τους.

Η ομάδα αποτελείται από 60 μέλη, μεταξύ των οποίων γιατροί, φυσικοί, χημικοί, μικροβιολόγοι και εναλλακτικοί επαγγελματίες υγείας, με την υποστήριξη δικηγόρων και ψυχολόγων.

Περίεργα μεταλλικά αντικείμενα στο εμβόλιο Johnson & Johnson’s Janssen. Να σημειωθεί ότι αντικείμενα αυτού του τύπου δεν βρέθηκαν σε άλλα εμβόλια.

Οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι τα αποτελέσματά τους επιβεβαιώθηκαν χρησιμοποιώντας τις ακόλουθες τεχνικές μέτρησης: «Ηλεκτρονική μικροσκοπία σάρωσης (SEM), φασματοσκοπία ακτίνων Χ διασποράς ενέργειας (EDX), φασματοσκοπία μάζας (MS), επαγωγικά συζευγμένη ανάλυση πλάσματος (ICP), Bright Μικροσκόπηση πεδίου (BFM), Μικροσκόπηση σκοτεινού πεδίου (DFM) και Διαγνωστικά εικόνων ζωντανού αίματος, καθώς και ανάλυση εικόνων με χρήση τεχνητής νοημοσύνης.»

Οι ερευνητές είπαν ακόμη, ότι έχουν συνεργαστεί με άλλες ομάδες απο διαφορετικές χώρες που έχουν κάνει παρόμοιες έρευνες και έχουν λάβει τα ίδια αποτελέσματα με τα δικά τους.

«Τα αποτελέσματα από την ανάλυσή μας για τα εμβόλια μπορούν, κατά συνέπεια, να θεωρηθούν διασταυρωμένα/επικυρωμένα», αναφέρει η ομάδα.

«Πρέπει φυσικά να αναγνωριστεί ότι η εργασία [της Γερμανικής Ομάδας] περιγράφεται ως «Προκαταρκτικά ευρήματα», που δεν έχουν ακόμη δημοσιευθεί σε περιοδικό με κριτές (*αν και δύσκολα θα έβρισκαν περιοδικό να φιλοξενήσει τέτοια ευρήματα). Ωστόσο, σε αυτό το έντονα φορτισμένο και λογοκριμένο κλίμα, όταν πρόκειται για οποιεσδήποτε προκλήσεις για την «ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα» των γενετικών εμβολίων, μπορώ η ίδια να επιβεβαιώσω τις δυσκολίες στη διεξαγωγή της βασικής έρευνας, πολύ λιγότερο τη δημοσίευση της ίδιας έρευνας σε ομοτίμους αναθεωρημένο περιοδικό, προκειμένου να κατανοήσουμε αυτές τις ερωτήσεις καθώς και να διαδώσουμε τα ευρήματα», είπε η Lindsay μία εκ των επιστημόνων της ομάδας.

Το εμβόλιο Comirnaty από την BioNTech/Pfizer παρουσιάζει μεγάλη ποικιλία και μεγαλύτερο αριθμό ασυνήθιστων αντικειμένων.


Ο τεράστιος αριθμός κρυσταλλικών αιμοπεταλίων και σχημάτων δύσκολα μπορεί να ερμηνευθεί ως “ακαθαρσίες”, γιατί εμφανίζονται τακτικά και σε μεγάλους αριθμούς σε όλα τα δείγματα.

Οι Astra Zeneca, Moderna, Pfizer και J&J δεν απάντησαν σε αίτημα για σχολιασμό.




Πηγή theepochtimes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου