Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ κ. Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ




Τον Ανωγειανό επιστήμονα και πολιτικό Γιάννη Κεφαλογιάννη, θα τιμήσει την Τετάρτη 31 Αυγούστου ο δήμος των Ανωγείων, με τη συμπλήρωση 10 χρόνων από την ημέρα που, όπως αναφέρει ο δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης, «…ο λαμπρός πολιτικός έφυγε από κοντά μας και το δημοτικό συμβούλιο των Ανωγείων αποφάσισε καθολικά, να τιμήσει τη μνήμη του».

Την ερχόμενη Τετάρτη 31 Αυγούστου, στο θέατρο «Νίκος Ξυλούρης» στις 7.30 το απόγευμα, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε με την σύμφωνη γνώμη των παρατάξεων, να τιμήσει τον «ξεχωριστό» όπως τον χαρακτηρίζουν, Ανωγειανό πολιτικό, με την διοργάνωση πολιτικής εκδήλωσης στη μνήμη του, με κεντρικό ομιλητή στην εκδήλωση, τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή.

Τον Γιάννη Κεφαλογιάννη, που σύμφωνα με τον δήμαρχο, υπηρέτησε για δεκαετίες τον λαό και τίμησε την ψήφο των Ρεθυμνιωτών, βάζοντας την σφραγίδα του στην ανάπτυξη του τόπου με πολλά από τα έργα που άλλαξαν το μέλλον του Ρεθύμνου να έχουν την σφραγίδα του, συνέδεε βαθιά φιλία και εκτίμηση με τον πρώην πρωθυπουργό κ. Καραμανλή. «Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, σε όλη του την πορεία διακρίθηκε για την αγάπη του στην πρόοδο και πάντα προσπαθούσε να βοηθήσει τον τόπο και τους ανθρώπους του, ανεξάρτητα πολιτικών πεποιθήσεων. Τα Ανώγεια πάντα κρατούσαν ένα ξεχωριστό μέρος στην καρδιά του Γιάννη Κεφαλογιάννη, του Τσουρογιάννη, ο οποίος φρόντιζε να προωθεί και να υποστηρίζει όλα τα θέματα που αφορούσαν την ανάπτυξη του δήμου μας», επισημαίνει ο δήμαρχος Ανωγείων, γνωστοποιώντας παράλληλα πως στον μουσικό επίλογο της εκδήλωσης θα συνεργαστούν δυο σπουδαίοι μουσικοί: ο Μίνως Μάτσας και ο Βασίλης Σκουλάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου