Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Το Ίδρυμα Rockefeller προσλαμβάνει “επιστήμονες συμπεριφοράς” να καταλάβει γιατί κάποιοι αρνήθηκαν το εμβόλιο

Για να καταλάβουν γιατί οι άνθρωποι αρνούνται να λάβουν το εμβόλιο, παρά την τόση πίεση, το Συμβούλιο Έρευνας Κοινωνικής Επιστήμης (SSRC) και το Ίδρυμα Ροκφέλερ έχουν δημιουργήσει μια ομάδα επιστημόνων συμπεριφοράς γνωστούς ως Mercury Project.

Το Ίδρυμα Ροκφέλερ (μαζί με άλλους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς) έχει διοχετεύσει εκατομμύρια δολάρια σε ένα έργο επιστήμης της συμπεριφοράς που σκοπό έχει να καταλάβει γιατί τόσο μεγάλες ομάδες ανθρώπων σε όλο τον κόσμο αρνούνται να κάνουν το τρύπημα. Αυτή είναι μια ακόμη ένδειξη ότι η ατζέντα εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού των παγκοσμιοποιητικών ιδρυμάτων δεν τα πήγε τόσο καλά όσο ήλπιζαν αρχικά.

Η ομάδα επιστημόνων συμπεριφοράς, γνωστή ως «Mercury Project» που ιδρύθηκε από το Συμβούλιο Έρευνας Κοινωνικών Επιστημών (SSRC), ένα ίδρυμα που λαμβάνει ισχυρή χρηματοδότηση από κυβερνήσεις και παγκοσμιοποιητικούς οργανισμούς για να ελέγχει την συμπεριφορά των μαζών, καλείται να βρει το λόγο που οι άνθρωποι αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο.

Οι δηλωμένοι στόχοι του έργου δεν είναι πολύ σαφείς και οι δηλώσεις αποστολής και η διατύπωσή του είναι κρυφές αλλα είναι σχεδόν βέβαιο πως το ίδρυμα θέλει στο μέλλον να είναι πιο προετοιμασμένο για την επόμενη ατζέντα. Αυτό που ισχυρίζονται είναι πως θα χρησιμοποιηθούν τμήματα της μαζικής ψυχολογίας και της συμπεριφορικής ψυχολογίας για να εξηγηθεί η παγκόσμια αντίσταση στις πρόσφατες προσπάθειες συμμόρφωσης με τον Covid.

Οι ερευνητές από την Mercury θα εργαστούν προκειμένου να πείσουν άτομα από διάφορα πολιτικά και φυλετικά υπόβαθρα να κάνουν το εμβόλιο, εργάζονται για να τροποποιήσουν τις αφηγήσεις εμβολιασμού ώστε να ταιριάζουν με τις πολιτικές και φυλετικές προοπτικές αυτών των ομάδων.

«Μετά τον χαρακτηρισμό ανακριβών πληροφοριών για την υγεία ως «επείγουσα απειλή» και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ως «Infodemic», η SSRC απηύθυνε πρόσκληση υποβολής προτάσεων για την αντιμετώπιση των αυξανόμενων παγκόσμιων απειλών που δημιουργούνται από την κακή δημόσια υγεία – για τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού στον Covid-19, και έλαβε σχεδόν 200 υποβολές από όλο τον κόσμο.

…Με τον Covid-19 να επικρατεί και να εξελίσσεται ταχέως παντού(;), υπάρχει επιτακτική ανάγκη να εντοπιστούν παρεμβάσεις με δυνατότητα αύξησης της απορρόφησης εμβολιασμού».

Η χρηματοδότηση για το SSRC και το Mercury Project προέρχεται τόσο από ιδρύματα όσο και από κυβερνητικούς φορείς. Άλλα 20 εκατομμύρια δολάρια δόθηκαν στο Mercury Project τον Ιούνιο του 2022 από το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών, το οποίο περιγράφει τον εαυτό του ως «ανεξάρτητο» κλάδο της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Με άλλα λόγια, η δημιουργία προπαγάνδας του Covid μετατρέπεται σε ένα σχέδιο κερδοφορίας για τους λίγους εμπειρογνώμονες συμπεριφοράς και ψυχολόγους που συμμετέχουν.

Σχετικό: Ο ευγονικός χαρακτήρας και το ναζιστικό παρελθόν του ιδρύματος Rockfeller, που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην “Πανδημία”!

Ο ιστότοπος SSRC περιγράφει την σχέση με το Mercury Project:

«Αυτή η καινοτόμος συνεργασία θα υποστηρίξει ερευνητικές ομάδες που επιδιώκουν να αξιολογήσουν διαδικτυακές ή εκτός διαδικτύου παρεμβάσεις για την αύξηση της ζήτησης εμβολιασμού Covid-19 και άλλες θετικές συμπεριφορές για την υγεία, συμπεριλαμβανομένης της στόχευσης των παραγωγών και των “καταναλωτών” ανακριβών πληροφοριών υγείας αυξάνοντας την εμπιστοσύνη στην επιστήμη.”

Το Mercury Project αναφέρει ότι τα ακόλουθα είναι τα κύρια πεδία εστίασής τους:«Τα χρηματοδοτούμενα έργα θα παρέχουν στοιχεία σχετικά με το τι λειτουργεί –και τι όχι– σε συγκεκριμένα μέρη και συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων για να αυξήσουν τον εμβολιασμό κατά του Covid-19. Κάθε μία από τις 12 ομάδες που θα λάβουν μέρος θα έχει πρόσβαση σε ευρήματα των άλλων ομάδων, ενώ θα διερευνά, ενδεικτικά:

Διεξαγωγή εκπαίδευσης για μαθητές δευτεροβάθμιας σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές για να βοηθηθούν οι μαθητές να εντοπίζουν την παραπληροφόρηση για το εμβόλιο Covid-19.

Εξοπλισμός ανθρώπων με στρατηγικές επικοινωνίας για την αύξηση της ζήτησης εμβολιασμού κατά του Covid-19.

Εκμετάλλευση των κοινωνικών μέσων για να μοιράζεται η πληροφορία για την αύξηση της ζήτησης εμβολιασμού κατά του Covid-19.»
Διάδοση της προπαγάνδας με κάθε κόστος

Το Mercury Project ιδρύθηκε με την προϋπόθεση ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να εμπιστεύονται τις δικές τους απόψεις απο τις πληροφορίες που λαμβάνουν και πρέπει αντ ‘αυτού να εξαναγκαστούν να αποδέχονται την κυρίαρχη αφήγηση. Επιπλέον, προϋποθέτει ότι οι πληροφορίες από το mainstream ή το κατεστημένο είναι πάντα αξιόπιστες και αντικειμενικές.

Ένα από τα πιο υποτιμημένα περιστατικά του 20ου αιώνα ήταν η ευρεία άρνηση συμμόρφωσης με τους νόμους περί εμβολιασμού κατά του Covid, παρά την έντονη κυβερνητική πίεση. Φαινόταν σαν το ευρύ κοινό να είχε υποβληθεί σε δύο χρόνια βασανιστηρίων που τελειώσαν απότομα και μυστηριωδώς.

Σχετικό: Πως το Ινστιτούτο Ροκφέλερ χειραγώγησε την ιατρική κοινότητα και προώθησε την απάτη της πολιομυελίτιδας!

Τα εναπομείναντα ίχνη προσωπικών δικαιωμάτων θα χάνονταν πλέον αμετάκλητα αν είχαν θεσπιστεί οι νόμοι για τα διαβατήρια εμβολιασμού στο βαθμό που θέλουν οι δυτικές κυβερνήσεις και οι παγκοσμιοποιητές. Όλα τα ατομικά μας δικαιώματα θα περιορίζονταν σε προνόμια που θα παρείχε η κυβέρνηση σε αντάλλαγμα τη συγκατάθεσή μας για τυχόν τρέχουσες ιατρικές τάσεις ή αναμνηστικές δόσεις του κορωνοϊού.

Το σχέδιο αν και αποτυγχάνει βρίσκεται σε ισχύ!

Σκεφτείτε το εξής: Αν είχαν περάσει όλα αυτά, η Δύση σήμερα θα έμοιαζε με την Κίνα , ή χειρότερα, δεν θα υπήρχε οικονομική συμμετοχή χωρίς έγκυρο πάσο Covid.
Ο κίνδυνος είναι ακόμα παρών

Το Mercury Project δεν έχει δώσει εξήγηση γιατί αισθάνεται την ανάγκη να δημιουργήσει προπαγάνδα εμβολίων για έναν ιό με ένα πενιχρό 0,23% διάμεσο ποσοστό θνησιμότητας μόλυνσης . Ο πληθυσμός έχει ήδη αποκτήσει “ανοσία αγέλης” και οι άνθρωποι πλέον πεθαίνουν απο τα εμβόλια κι όχι απο τον ιό.

Εάν τα δεδομένα εμβολιασμού από οργανισμούς όπως το CDC είναι ακριβή και η πανδημία έχει τελειώσει. Γιατί οι παγκοσμιοποιητικές οργανώσεις είναι τόσο προσηλωμένες στην επίτευξη 100% εμβολιασμού κατά του COVID; Αυτό δεν εξηγείται λογικά.

Θα ισχυριστούν ότι ο στόχος είναι να σωθούν ζωές, αλλά εάν, κατά μέσο όρο, μόνο το 0,23 τοις εκατό του πληθυσμού κινδυνεύει ανεξάρτητα από το εάν είναι εμβολιασμένος ή όχι , τότε η δημόσια υγεία δεν είναι δικαιολογία. Φαίνεται ότι ο στόχος του Mercury Project είναι περισσότερο να πείσει τους ανθρώπους να κάνουν εμβόλια παρά τα στοιχεία που προάγει την επιστήμη.

Ακόμα πιο ανησυχητικό είναι πως θα ελέγξουν νέες στρατηγικές, ώστε στο μέλλον να καταφέρουν καλύτερα αποτελέσματα “πείθοντας” αυτούς που αντιστάθηκαν και χάλασαν εν μέρη τα σχέδια τους για το 100% εμβολιασμό του παγκόσμιου πλυθησμού. Ας είμαστε σε εγρήγορση μεταφέροντας την πληροφορία, αυτός ο πόλεμος θα τελειώσει μόνο με τελική νίκη ή ήττα!anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου