Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Το βίντεο με τους βασανισμούς μεταναστών που θέλει να κρύψει η Τουρκία! Το κράτος – δουλέμπορος έχει το θράσος να κατηγορεί την Ελλάδα!


Έχουμε γράψει επανειλημμένα για τις θηριωδίες που διαπράττει η Τουρκία όχι μόνο κατά των γειτονικών χωρών και των μειονοτήτων στο έδαφος της, αλλά φυσικά και κατά των προσφύγων και των μεταναστών. Είχαμε προβάλλει το συγκλονιστικό αφιέρωμα του CNBC για το εμπόριο οργάνων με θύματα πρόσφυγες, το οποίο δυστυχώς το επίσημο ελληνικό κράτος ουδέποτε το χρησιμοποίησε για να απαντήσει στον Ερντογάν.

Σήμερα, παρουσιάζουμε άλλο ένα ντοκουμέντο για τον βασανισμό και την κακομεταχείριση μεταναστών στην Τουρκία, την ώρα που ο Ερντογάν ισχυρίζεται ότι το τουρκικό λιμενικό έχει σώσει χιλιάδες μετανάστες που επαναπροωθήθηκαν από την Ελλάδα! Δηλαδή με απλά λόγια, παραδέχεται ότι η Τουρκία είναι ένα κράτος – δουλέμπορος που προωθεί μετανάστες, διότι δε νοείται «επαναπροώθηση» χωρίς προγενέστερη προώθηση.

Πρόκειται για πλάνα βασανιστηρίων στο κέντρο «φιλοξενίας» Kayseri, το όνομα του οποίου ήρθε στο προσκήνιο μετά από καταγγελίες για βασανιστήρια αλλά και «αυτοκτονίες», που μάλιστα θεωρούνται σκηνοθετημένες.

Στο βίντεο που διέρρευσε στο Twitter, φαίνονται ξεκάθαρα λεκτικά και σωματικά βασανιστήρια σε βάρος μεταναστών που μάλιστα είχαν τοποθετηθεί μπρούμυτα με χειροπέδες. Έτοιμη προφανώς για «προώθηση», όπως έγινε και με τα γεγονότα στον Έβρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου