Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Φοβούνται εξέγερση; Η γερμανική κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι μια έρευνα για τα εμβόλια Covid θα ήταν «επικίνδυνη για τη δημοκρατία»!




Τα τελευταία 3 χρόνια, τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα καταπατήθηκαν όσο ποτέ άλλοτε. Κάποιοι προσπάθησαν να τα στηρίξουν με απειλές και συνέπειες στην προσωπική τους ζωή. Οι κυβερνήσεις, αφού τους κήρυξαν τον πόλεμο, τους αποκάλεσαν εξτρεμιστές, ψεκασμένους και διάφορα άλλα κοσμητικά επίθετα, τώρα ζητάνε απο μας να τους συγχωρήσουμε για ενδεχόμενα λάθη.

Μια έρευνα απο την κυβέρνηση για τα μέτρα του Covid θα ήταν «επικίνδυνη για τη δημοκρατία», δήλωσε η Γερμανίδα Πρόεδρος Δεοντολογίας και κυβερνητική σύμβουλος Alena Buyx, η οποία υποστήριξε υποχρεωτικά lockdown, μάσκες και εμβόλια κατά τη διάρκεια της πανδημίας.



Εννοώντας φυσικά την δική τους άποψη περι δημοκρατίας, αυτή της λογοκρισίας, της διαπλοκής, της μίζας και εν τέλει, των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας! Γιατί κάτι τέτοιο θα αποκάλυπτε (το λιγότερο) μια σοβαρή έρευνα για τα εμβόλια Covid!

η Alena Buyx , είναι πρόεδρος του Γερμανικού Συμβουλίου Δεοντολογίας , η οποία παρείχε την απαραίτητη ηθική κάλυψη κάθε φορά που η γερμανική κυβέρνηση επέβαλε σκληρά μέτρα και πειραματικά εμβόλια ενάντια στη θέληση πολλών ανθρώπων. Η Buyx, ήταν υποστηρίκτρια των μαζικών εμβολιασμών και των αντιεπιστημονικών περιοριστικών μέτρων.

Όχι μόνο η οικονομική και ψυχική βλάβη ήταν τεράστια, αλλά και οι απώλειες ανθρώπινων ζωών που προέκυψαν από τα μέτρα, ιδίως απο τα εμβόλια. Η υπερβολική θνησιμότητα έχει εκτοξευθεί στα ύψη και αυτό δεν μπορούν να το κρύψουν πια!

Πολλοί που είναι υπεύθυνοι για τις εγκληματικές εντολές COVID που κόστισαν εκατομμύρια ζωές, εύχονται να εξαφανιστεί το σκάνδαλο απο την επικαιρότητα. Τα καθεστωτικά ειδησεογραφικά πρακτορεία ζητούν ακόμη και «πανδημική αμνηστία», η οποία θα απαλλάξει τις ευθύνες των κυβερνήσεων, των Big Pharma και των κυρίαρχων μέσων μαζικής ενημέρωσης από τυχόν νομικές συνέπειες που προέκυψαν από τις πράξεις τους.

Μια έρευνα θα ήταν «επικίνδυνη για τη δημοκρατία;»

Σε μια συνέντευξη στη γερμανική κεντροαριστερή εφημερίδα Die Zeit , η Buyx είπε ότι η ανάγκη για έρευνα «είναι κατανοητή, αλλά είναι απίστευτα επικίνδυνη. Έχει βαθιά επίδραση στην πόλωση της κοινωνίας. Και είναι επικίνδυνο για τη δημοκρατία».
Μόνο που δημοκρατία σημαίνει διαφάνεια!

Τώρα που τα δεδομένα αποκαλύπτουν τη μεγαλύτερη ιατρική καταστροφή/απάτη όλων των εποχών, ηγετικά πρόσωπα όπως η Buyx, ο Μητσοτάκης, ο Πλέυρης και σύσσωμη η ελληνική αντιπολίτευση, θα κάνουν τα πάντα για να ξεχαστεί το θέμα γιατί αν γίνει μια σοβαρή έρευνα, αποκλείεται να γλιτώσουν τις ποινικές ευθύνες!

«Σύμφωνα με αυτούς, όποιος ζητά μια θεμελιώδη επανεκτίμηση των πολιτικών του κορονοϊού, όποιος απαιτεί προσωπικές και νομικές συνέπειες, είναι εχθρός της δημοκρατίας». Δε μας κάνει έκπληξη, αυτό άλλωστε μας έλεγαν απο την αρχή, ότι είμαστε ακροδεξιοί και εξτρεμιστές.

Αυτό είναι το επίπεδο της Ευρώπης σήμερα!








anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου