Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Στο Μικτό Ορκωτό το φρικτό έγκλημα της Άρτας… Στο εδώλιο ο δράστης το πρωί της Δευτέρας

Στο Μικτό Ορκωτό το φρικτό έγκλημα της Άρτας… Στο εδώλιο ο δράστης το πρωί της Δευτέρας


Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο των Ιωαννίνων οδηγείται το πρωί της Δευτέρας ο 36χρονος Νίκος Γκόγκος από τους Κεραμάτες της Άρτας, ο οποίος κατηγορείται για ένα από τα πιο άγρια και φρικιαστικά εγκλήματα που έχουν γίνει στην Ήπειρο.

Η αποτρόπαιη πράξη του, πριν από έναν χρόνο περίπου, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ο 36χρονος είχε πυροβολήσει έναν 48χρονο από τη Φιλιππιάδα και στη συνέχεια προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του, τον τεμάχισε, τον έβρασε και πέταξε τα υπολείμματα στο βόθρο του σπιτιού και στον Άραχθο.

Οι αστυνομικοί είχαν ξεκινήσει τις έρευνες μετά τη δήλωση εξαφάνισης του 48χρονου από την μητέρα του και γρήγορα έφτασαν στα ίχνη του 36χρονου με τον οποίο συναντήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου του 2013 στο χωριό του τις Κεραμάτες Άρτας.

Από τότε χάθηκαν τα ίχνη του και η έρευνα οδήγησε τους αστυνομικούς στο δράστη επειδή αποκαλύφθηκε ότι με το θύμα είχαν οικονομικές διαφορές.

Ο δράστης ομολόγησε ότι πυροβόλησε με πιστόλι τον 48χρονο στο κεφάλι μέσα στο σπίτι του στις 11 Φεβρουαρίου, επειδή είχαν οικονομικές διαφορές και περιέγραψε με λεπτομέρειες πώς τεμάχισε το πτώμα με ένα σκεπάρνι, έβρασε τα μαλακά μέλη σε μία κατσαρόλα (!) και πέταξε τα τεμαχισμένα μέλη στο βόθρο του σπιτιού και τα οστά του θύματος στον ποταμό Άραχθο!

Τέλος, έκαψε τα ματωμένα ρούχα του και τα ρούχα του θύματος στην αυλή του σπιτιού όπου βρέθηκαν υπολείμματά τους. Στο σπίτι του, βρέθηκαν το σκεπάρνι, η κατσαρόλα και ένα πιστόλι replica.

http://epiruspost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου