Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Γ.Α.Δ.Π.Ηπείρου.

Γ.Α.Δ.Π.Ηπείρου.


Ιωάννινα, 3 Φεβρουαρίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη 37χρονος έμπορος ναρκωτικών στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, με παραπάνω από (59) κιλά κάνναβης
Συνελήφθη σήμερα (03-02-2014) νωρίς το πρωί στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με ...
αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 37χρονος Έλληνας, έμπορος ναρκωτικών, ο οποίος μετέφερε με αυτοκίνητο παραπάνω από (59) κιλά κάνναβης, την οποία προόριζε για εμπορία και περαιτέρω διάθεση. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 37χρονος και το οποίο είχε εκμισθώσει από εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων και βρήκαν στο χώρο των αποσκευών -56- δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους -59.254- γραμμαρίων.
Επίσης, στην κατοχή του 37χρονου βρέθηκε και μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ηρωίνη, βάρους (0,6) γραμμαρίων.
Οι ναρκωτικές ουσίες, ένα κινητό τηλέφωνο και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, κατασχέθηκαν.
Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της μεταφοράς, εμπορίας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας. Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

Ιωάννινα, 3 Φεβρουαρίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη 34χρονος αλλοδαπός φυγόποινος στην Κακαβιά Ιωαννίνων
Συνελήφθη χθες (02-02-2014) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 34χρονος φυγόποινος, υπήκοος Αλβανίας, την ώρα που επιχειρούσε να εισέλθει στη χώρα από το μεθοριακό σταθμό Κακαβιάς. Όπως προέκυψε από τον αστυνομικό έλεγχο, σε βάρος του 34χρονου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς και Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας «περί αλλοδαπών». Επίσης, διαπιστώθηκε ότι αναζητούνταν ως δραπέτης από το Φεβρουάριο του 2002 από τις Φυλακές Αυλώνα. Ο 34χρονος οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ιωάννινα, 3 Φεβρουαρίου 2014
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω την 01-02-2014 το πρωί στο Καρτέρι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 64χρονος ημεδαπός τη στιγμή που επιχειρούσε να φορτώσει σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, επτά σιδερένια καλούπια, συνολικής αξίας 400 ευρώ, τα οποία είχε αφαιρέσει από την ιδιοκτησία 52χρονου ημεδαπού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου