Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Γ.Σ. για τους Πτυχιούχους Σχολών Εικαστικών Τεχνών Ηπείρου


Γ.Σ. για τους Πτυχιούχους Σχολών Εικαστικών Τεχνών Ηπείρου


Η ετήσια τακτική Γενική και εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Σωματείου Πτυχιούχων Ανωτάτων Σχολών Εικαστικών Τεχνών Ηπείρου θα επαναληφθεί την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου και ώρα 6.00μμ, στο Εικαστικό Εργαστήρι του ΠΚΔ Ιωαννιτών, Λεωφόρος Δωδώνης 35 (πάρκο Κουραμπά), Ιωάννινα.
Θέματα ημερήσιας διάταξης είναι: Έγκριση Απολογισμού Πεπραγμένων ΔΣ, Έγκριση Ταμιακού Απολογισμού Δ.Σ. και Έκθεσης Ελεγκτικής

Επιτροπής, Απαλλαγή Δ.Σ., Προκήρυξη Αρχαιρεσιών, για την Κυριακή 14/12/2014, Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου, Παρουσίαση θέσεων υποψηφίων.
Σε ανακοίνωση του Σωματείου σημειώνεται πως «σύμφωνα με το καταστατικό η Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία, όταν μετέχουν τα δύο τρίτα (2/3) των τακτικών μελών που είναι τακτοποιημένα ταμειακά. Εάν δεν επιτευχθεί απαρτία η Γενική Συνέλευση επαναλαμβάνεται εκ νέου με τα ίδια θέματα, οπότε θεωρείται σε απαρτία ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων μελών. Παρακαλούνται τα μέλη να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το Σωματείο κατά την προσέλευση τους στη Γενική Συνέλευση. Με την ευκαιρία της Γενικής Συνέλευσης καλούμε επίσης, όσους δεν έχουν εγγραφεί και επιθυμούν να εγγραφούν στο σωματείο, να προσέλθουν για να συμμετάσχουν στην όλη διαδικασία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου