Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Εκτός εκπαίδευσης η καθηγήτρια που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας


Εκτός εκπαίδευσης η καθηγήτρια που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας 


Εκτός εκπαίδευσης τέθηκε η καθηγήτρια που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας σε σχολείο της Άρτας. Αυτό έκανε γνωστό ο υφυπουργός Παιδείας Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, ο οποίος μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε: «Έχουμε διακηρύξει επανειλημμένα, έχουμε φέρει και σχετική τροπολογία στη Βουλή, με την οποία τέτοιου είδους αδικήματα απομακρύνουν αμέσως και ακαριαία τον εκπαιδευτικό από την αίθουσα. Η συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια ήταν κάπως διαφορετική, με την έννοια ότι η εκπαιδευτικός ήταν αναπληρώτρια, της οποίας καταγγέλθηκε η σύμβαση αμέσως», ανέφερε ο υφυπουργός Παιδείας, συμπληρώνοντας πως «όταν τίθενται τέτοια θέματα ζητούμε τη συνεργασία όλων, ώστε να αντιδρούμε όπως αντιδράσαμε».
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν στην Αστυνομία οι γονείς μαθήτριας, η καθηγήτρια παρενοχλούσε την κόρη τους στέλνοντάς της ερωτικά μηνύματα μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Οι γονείς της μαθήτριας, μάλιστα, έχουν καταθέσει μήνυση σε βάρος της καθηγήτριας.
Στις προσωπικές σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της καθηγήτριας, όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, εντοπίστηκε πλούσιο υλικό, που αποδεικνύουν ότι το σχολείο για την ίδια ήταν χώρος για να εντοπίζει και να παρενοχλεί ανήλικα κορίτσια.
Άμεση είχε υπάρξει και η αντίδραση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, που ενημέρωσε το Υπουργείο Παιδείας και απομάκρυνε με άδεια την καθηγήτρια από την τάξη μέχρι να κινηθούν οι διαδικασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου