Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, με την Όλγα Γεροβασίλη, στην Καμπή Άρτας


Μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, με την Όλγα Γεροβασίλη, στην Καμπή Άρτας

Ανοιχτή συζήτηση, μεγάλη συμμετοχή

Για ακόμη μια φορά, ο κόσμος βρέθηκε κοντά σε μια ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, για να ακούσει, να ρωτήσει, να συμμετάσχει.
Αυτή την φορά. την εκδήλωση οργάνωσε η Οργάνωση Μελών (Ο.Μ.) Βλαχέρνας-Ξηροβουνίου, απόψε, Σάββατο 27 Δεκέμβρη, το βράδυ, στο καφενείο του Σωτήρη Καψάλη, στην Καμπή Άρτας.

Το θέμα ήταν καίριο, καθώς αγγίζει, για να μην πω βασανίζει, τις περισσότερες ελληνικές οικογένειες. Για τα "Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά. Ποια είναι η λύση;" μίλησαν η βουλευτής Άρτας Όλγα Γεροβασίλη και οΣταύρος Πιστιώλης, φοροτεχνικός, μέλος της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Άρτας.

Από νωρίς το καφενείο ήταν γεμάτο και ο κόσμος περίμενε να ακούσει την προγραμματική πρόταση της αυριανής κυβέρνησης της αριστεράς, που θα αποτελέσει την απάντηση στονφαύλο κύκλο "λιτότητα-ύφεση-κι άλλη λιτότητα" που ακολούθησαν μέχρι σήμερα οι εντολοδόχοι της Μέρκελ, υιοθετώντας τις αδιέξοδες μνημονιακές πολιτικές, που εξαθλίωσαν τους Έλληνες.

Οι μέρες όμως είναι "γκαστρωμένες" και, όπως ήταν αναμενόμενο, η συζήτηση, οι τοποθετήσεις και οι ερωτήσεις του κόσμου επεκτάθηκαν στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Για πολύ ώρα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ απαντούσαν στις ερωτήσεις (πολύ πιο δύσκολες από την δήθεν "συνέντευξη" που έδωσε ο Σαμαράς, στους "δημοσιογράφους" της ΝΕΡΙΤ) και εξειδίκευσαν ανοιχτά και ξάστερα τις προγραμματικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ και τα βήματα της "επόμενης ημέρας".


Αυτές οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν και θα πυκνώσουν όσο πλησιάζουμε προς την ημέρα των εκλογών.

Γιατί μόνο με ενημερωμένο λαό, μπορούμε να σταματήσουμε τον κατήφορο. Κι αυτή είναι η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τα κόμματα που βασίζονται στην παραπλάνηση που εκπορεύεται από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ. Που προσπαθούν να σπείρουν φόβο και τρομοκρατία, για να συνεχίσουν το "έργο" τους των τελευταίων χρόνων.

Ευτυχώς για τον τόπο και τον λαό μας, το 2012 πέρασε ανεπιστρεπτί...
Και όπως ευχήθηκαν στο τέλος της εκδήλωσης: Καλή Χρονιά, Καλή Ανάσταση...









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου