Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Λίγα χημικά, λίγες προσαγωγές και πολλοί αναποδογυρισμένοι κάδοι


Λίγα χημικά, λίγες προσαγωγές και πολλοί αναποδογυρισμένοι κάδοι


Σύνταξη: Αποστόλης Τζελέτας

Μικρής έκτασης και διάρκειας επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο των Ιωαννίνων μετά τη λήξη της πορείας στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Μια ομάδα κρανοφόρων κατά την αποχώρησή της,

λίγο πριν τις 19.30, πέταξε αντικείμενα σε δυνάμεις των ΜΑΤ που βρισκόταν στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου. Ομάδες αστυνομικών παρατάχθηκαν άμεσα στην οδό Δωδώνης απέναντι από τους 200 περίπου διαδηλωτές και δεν επέτρεψαν να στηθούν οδοφράγματα με κάδους απορριμμάτων.
Κατά την απώθησή τους υπήρξε μια μικρής έκτασης συμπλοκή στο ύψος της κλινικής «Μητέρα», στη διάρκεια της οποίας έγινε περιορισμένη χρήση δακρυγόνων, ενώ υπήρξαν και τουλάχιστον δύο προσαγωγές, που ήρθαν να προστεθούν σε μία νωρίτερα στο Δικαστικό Μέγαρο.
Το «κυνηγητό» πήρε τέλος στο ύψος της Κιάφας, με τους κρανοφόρους να αποχωρούν στις 8 περίπου προς διάφορα σημεία και μία ομάδα να κατευθύνεται προς τις Φοιτητικές Εστίες.
Οι ζημιές περιορίστηκαν στο αναποδογύρισμα κάδων και σε κάποια σπασμένα κράσπεδα και ζαρντινιέρες, κομμάτια των οποίων χρησιμοποιήθηκαν κατά των αστυνομικών.



Δείτε και βίντεο εδώ


http://vimanews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου