Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Αλ. Παπαρήγα: «Ο αντικυβερνητισμός δεν οδηγεί πουθενά»


Αλ. Παπαρήγα: «Ο αντικυβερνητισμός δεν οδηγεί πουθενά»
Σύνταξη: Αποστόλης Τζελέτας

Το πώς το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος θα γίνει περισσότερο ικανό να ανταποκρίνεται στις μεγάλες ανάγκες και στα συμφέροντα της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, είναι ο στόχος της έκδοσης τηs ιδεολογικήs επιτροπήs τηs Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ «Κόμμα Παντός Καιρού», που παρουσιάστηκε χθες στα Γιάννενα από την επί σειρά ετών Γενική Γραμματέας του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα.
Για μια προσπάθεια γενίκευσης της πείρας που έχει αντληθεί από τους αγώνες, χωρίς όμως να δίνει συγκεκριμένες κατευθύνσεις, έκανε λόγο η κα. Παπαρήγα στην ομιλία της, παρά μόνο να διαμορφώσει κριτήρια και τρόπους σκέψεις, με γνώμονα πάντα τα συμφέροντα της εργατικής τάξης.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε η Αλέκα Παπαρήγα στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, αναγνωρίζοντας πως υπάρχει μια πλειοψηφία που είναι δυσαρεστημένη με την κυβέρνηση, ωστόσο αυτό δε σημαίνει απόλυτα και δυσαρμονία με την κυβερνητική πολιτική.
«Αντικυβερνητισμός μπορεί να υπάρχει, αλλά δεν οδηγεί πουθενά. Υπάρχει αντίθεση του λαού απέναντι στη στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας. Δυστυχώς όχι», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας πως η αντίθεση σε μία κυβέρνηση δε μπορεί να περιορίζεται στα μέτρα που παίρνει κατά του λαού.

http://vimanews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου