Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Εκδήλωση για το παιδί και την "Κιβωτό του Κόσμου"


Εκδήλωση για το παιδί και την "Κιβωτό του Κόσμου" 


Εκδήλωση με θέμα «Το παιδί είναι το μέλλον της ανθρωπότητας! Του οφείλουμε σεβασμό, αγάπη, στοργή, προστασία» διοργανώνουν η Πνευματική Κίνηση «Η Αρχαία Δωδώνη», ο Σύλλογος Πωγωνιανής «Η Πρόοδος» και οι Δήμοι Δωδώνης και Πωγωνίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στις 5:30 το απόγευμα, στο Πάρκο – εστιατόριο «Alana» (στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, δίπλα από το ΚΕΠΑΒΙ).
Προσφώνηση θα κάνει η πρόεδρος της Πνευματικής Κίνησης «Η Αρχαία Δωδώνη» και θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από τους Δημάρχους Δωδώνης Χρήστο Ντακαλέτση και Πωγωνίου Κώστα Καψάλη, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Γιώργος Καψάλης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Πωγωνιανής Περικλής Τόμος.
Ποίημα της Ελευθερίας Τζιάλλα- Μάντζιου θα απαγγείλει η εκπαιδευτικός Αμαλία Παπακώστα, ενώ ομιλία θα εκφωνήσει η φιλόλογος Ευαγγελία Τασούλα – Γεωργάκη.
Τελευταίος θα πάρει το λόγο ο πατήρ Αντώνιος, δημιουργός της «Κιβωτού του Κόσμου». Θα ακολουθήσει δείπνο. Τιμή ενηλίκων 13 ευρώ, τιμή παιδικού 8 ευρώ.
Τα έσοδα θα διατεθούν για το φιλανθρωπικό έργο της «Κιβωτού του Κόσμου» στην Πωγωνιανή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου