Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Κέρκυρα - Συνελήφθη ένα ακόμη μέλος του κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης


Κέρκυρα - Συνελήφθη ένα ακόμη μέλος του κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης



Ένα ακόμη μέλος της σπείρας που διακινούσε συστηματικά ποσότητες κοκαΐνης στην Κέρκυρα, συνελήφθη χθες Σαββάτο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας.
Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, κατά περίπτωση για διακίνηση και αγορά κοκαΐνης, σε βάρος οκτώ συνολικά ατόμων, εκ των οποίων συνελήφθησαν την Τετάρτη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, τρεις ημεδαποί 42, 32 και 39 ετών.
Από την εξέλιξη της αστυνομικής επιχείρησης εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας 44χρονος Αλβανικής καταγωγής, τον οποίο βαρύνουν αντίστοιχες κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες, με τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους στην υπόθεση.
Στην κατοχή του 44χρονου, καθώς επίσης στην κατοικία του και στο χώρο εργασίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κατά την διάρκεια έρευνας, παρουσία δικαστικού λειτουργού, κοκαΐνη βάρους 59.9 γραμμαρίων σε συσκευασίες καθώς και το χρηματικό ποσό των 4.840.
Επίσης στο πλαίσιο της έρευνας που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το αυτοκίνητο του 44χρονου ως μέσο διευκόλυνσης της διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών.
Ο 44χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου