Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

«Κράτος εν κράτει» είναι ο ΟΤΕ!..


«Κράτος εν κράτει» είναι ο ΟΤΕ!..




• Άνω – κάτω έγιναν οι τηλεπικοινωνίες των Ιωαννίνων, από τις 10 το πρωί της Κυριακής μέχρι και χθες, αφού όσοι τηλεφωνούσαν από σύνδεση ΟΤΕ σε άλλα δίκτυα (VODAFONE, FORTHNET, CYTA) η σύνδεση ήταν προβληματική ή και αδύνατη.
Αγανακτισμένοι οι συνδρομητές - πολίτες τηλεφωνούσαν στους εναλλακτικούς παρόχους του δικτύου, οι οποίοι έλεγαν ότι το πρόβλημα υπάρχει στον ΟΤΕ και δήλωναν αδυναμία όποιας παρέμβασης.
Αλλά σωρεία βλαβών στις συνδέσεις του ΟΤΕ παρατηρήθηκαν από τα τέλη Νοεμβρίου μέχρι και χθες στο τηλεφωνικό δίκτυο Πωγωνιανής, όπου τα τηλέφωνα νέκρωναν για αρκετά εικοσιτετράωρα. Όπως μας έλεγαν υπερήλικες κάτοικοι του ακριτικού χωριού, τη μία μέρα έφτιαχναν μία γραμμή και την άλλη χαλούσαν δύο!..
Πώς μπορούν όμως να αντιδράσουν σ’ αυτά τα φαινόμενα δυσλειτουργίας των δικτύων οι ανυπεράσπιστοι πολίτες; Εάν δεν πληρώσουν το λογαριασμό, τους κόβουν αμέσως την σύνδεση, ενώ ο ΟΤΕ δεν δίνει σε κανέναν αναφορά όταν για μέρες τους αφήνει με νεκρωμένα τηλέφωνα. Πού και πώς θα βρουν το δίκιο τους;

http://www.proinoslogos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου