Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Εθελοντικές αιμοδοσίες απο την Ομοσπονδία Ηπειρωτών Λάκκας Σουλίου


Εθελοντικές αιμοδοσίες απο την Ομοσπονδία Ηπειρωτών Λάκκας Σουλίου Η Ομοσπονδία Ηπειρωτών Λάκκας Σουλίου, έπειτα από σχετική απόφαση του Δ.Σ. ξεκινά την προσπάθεια διοργάνωσης εθελοντικών αιμοδοσιών

σε συνεργασία με το Κοργιαλένειο Μπενάκειο Νοσοκομείο Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με σκοπό την δημιουργία Τράπεζας αίματος.

"Σε αυτή μας την προσπάθεια ζητάμε την στήριξη των συλλόγων μελών, αλλά και όλων των Ηπειρωτών εθελοντών αιμοδοτών.

"Αξίζει να στηρίξουμε με όποιο τρόπο μπορούμε την ενέργεια αυτή και όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε σε αυτήν την κοινωνική πρωτοβουλία, σας παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε τα στοιχεία σας με e-mail στο:omospondialakkasouliou@gmail.com. Για περισσότερες πληροφορίες, διευκρινίσεις ή δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελο Παππά στο τηλ.: 6976040158. Ελάτε και διευρύνουμε τη μεγάλη οικογένεια των Εθελοντών Αιμοδοτών και να στηρίξουμε τον κάθε συμπατριώτη μας που έχει ανάγκη. Η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία θα διοργανωθεί μέσα στον Φεβρουάριο, σε ημερομηνία και ώρα που θα ανακοινωθούν προσεχώς" αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου