Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Έτοιμο κατά τα 5/7 το ψηφοδέλτιο του «Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών»


Έτοιμο κατά τα 5/7 το ψηφοδέλτιο του «Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών»
Σύνταξη: Αποστόλης Τζελέτας

Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να έχει συγκροτηθεί στο σύνολό του το ψηφοδέλτιο του «Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών» στο Νομό Ιωαννίνων. Ωστόσο, σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του vimanews.gr, έχουν «κλειδώσει» τα πέντε από τα επτά ονόματα. Υποψήφιοι θα είναι ο περιφερειακός σύμβουλος Μάκης Χατζηεφραιμίδης, ο πρώην Δήμαρχος Δωδώνης Κώστας Κατσανάκης, και οι Μάριος Βαβάτσικος, Βανέσσα Γαρδίκου και Στέφανος Πανακούλιας από τη νεώτερη γενιά.
Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών του Γιώργου Παπανδρέου στα Γιάννινα, στην οποία συμμετείχαν 100 περίπου άτομα, μεταξύ των οποίων οι αντιδήμαρχοι Ιωαννίνων Δημήτρης Νάστος και Βούλα Τσίλη, ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Φίλιππος Τσουμάνης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μάκης Χρυσοστόμου, Ντίνα Μπακόλα και Κώστας Γκέγκας, ο πρώην Δήμαρχος Μολοσσών Γιώργος Παργανάς, τα παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Τσουκάλης, Πέτρος Αρλέτος, Τηλέμαχος Κρικώνης και Βασίλης Λύτης, ο πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος Βασίλης Παπαδόπουλος και πολλοί άλλοι, που εξέφρασαν απόψεις για το εγχείρημα και προχώρησαν στην συγκρότηση μιας εννιαμελούς οργανωτικής επιτροπής.
Για ένα δύσκολο εγχείρημα που πρέπει να οργανωθεί μέσα σε πολύ λίγες ημέρες έκανε λόγο το μέλος του «Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών» Μαργαρίτα Ζήκου, που μαζί με τον Μάριο Βαβάτσικο είχαν την πρωτοβουλία οργάνωσης της συνάντησης.

http://vimanews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου