Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Μ. ΤΖΙΜΑΣ:«Αμεσότητα και ποιότητα τα πλεονεκτήματά μας με το Γιαννιώτ’κο»


Μ. ΤΖΙΜΑΣ:«Αμεσότητα και ποιότητα τα πλεονεκτήματά μας με το Γιαννιώτ’κο»
Σύνταξη: Μιχάλης Παπακωνσταντίνου

«Πιστεύουμε ότι μπορούμε να δώσουμε ένα προϊόν πάνω σε αυτά που έχει ανάγκη ο κόσμος». Με αυτή τη φράση σχολιάζει το μέλος της Κίνησης Κτηνοτρόφων Ιωαννίνων, Μιχάλης Τζίμας, τους λόγους που ώθησαν τον ίδιο και μια ομάδα κτηνοτρόφων της περιοχής να συνεταιριστούν και να εισάγουν στην αγορά τα προϊόντα τους με την ονομασία «Γιαννιώτ’κο».

Ήδη τα προϊόντα βρίσκονται στα ράφια (αναλυτικά το σχετικό ρεπορτάζ εδώ), με τον Μιχάλη Τζίμα να σημειώνει πως η προσπάθεια βασίζεται στα χνάρια των αντίστοιχων πρωτοβουλιών άλλων περιοχών, όπως στη

Θεσσαλία και στην Πελοπόννησο. Εξέφρασε δε την άποψη, ότι η κίνηση αυτή θα βοηθήσει την κτηνοτροφία στην περιοχή.

"Να το δοκιμάσουν"

Ερωτηθείς από τη ΒΗΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και το vimanews.gr για το ποια είναι τα πλεονεκτήματα που διαφοροποιούν τα προϊόντα της Κίνησης, συγκριτικά με τον ανταγωνισμό, υπογράμμισε πως «οι μεγάλες βιομηχανίες δεν μπορούν να είναι τόσο άμεσες όσο εμείς. Και η ποιότητα του προϊόντος έχει σχέση με την αμεσότητα. Δεν μπορούν να το δώσουν αυτό οι μεγάλες γαλακτοβιομηχανίες σήμερα. Αυτό που ζητάμε από τον κόσμο είναι να δοκιμάσει τον προϊόν» κατέληξε.

Να σημειωθεί πως η τιμή για το γάλα είναι σταθερή, σύμφωνα με την Κίνηση, στο 1.40 ευρώ, ενώ στην προσπάθεια «συμμετέχουν όλοι όσοι καταλαβαίνουν την αναγκαιότητα αυτής της προσπάθειας. Η κίνηση είναι ανοικτή και πιστεύουμε οτι θα υπάρξει ανταπόκριση».

http://vimanews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου