Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

"Στο δρόμο της παρανομίας και του σκοταδισμού και η νέα Δημ. Αρχή"


"Στο δρόμο της παρανομίας και του σκοταδισμού και η νέα Δημ. Αρχή" 


«Το δρόμο της παρανομίας, της οπισθοδρόμησης της πόλης, και του σκοταδισμού αποφάσισε να ακολουθήσει στο θέμα των Παλαιών Κληροδοτημάτων Ιωαννίνων και των Σχολικών περιουσιών της πόλης που προέρχονται από Κληροδοτήματα, η νέα δημοτική αρχή και η δημοτική παράταξη που τη στηρίζει».

Αυτό αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους η Επιτροπή Αγώνα για τα Ηπειρώτικα Κληροδοτήματα και ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Ζωσιμαίας Σχολής (την υπογράφουν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Σπύρος Εργολάβος και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φρ. Πούρλης), με αφορμή την πρόσφατη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων για τον ορισμό μελών του Δήμου στα Αγαθοεργά.

«Φαίνεται πως "η κουλτούρα" του νέου δημάρχου η οποία "ως προς την αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης συμπίπτει πλήρως με την κουλτούρα του νέου μητροπολίτη" όπως ο ίδιος μας διαβεβαίωσε την ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων του ως δημάρχου, συμπίπτει επίσης και με την "κουλτούρα" της παράταξής του. Αν το να συμπορεύεσαι με ένα καθεστώς αδιαφανές και ανεξέλεγκτο, που, με την ανεξέλεγκτη και ανεύθυνη διαχείριση, οδήγησε τις τεράστιες περιουσίες των Ευεργετών μας, καρπό μόχθων και θυσιών μιας ολόκληρης ζωής, "σε κατάρρευση", όπως δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος – τοποτηρητής τότε της Μητρόπολης – στην πόλη μας, θεωρείται από τους τοπικούς μας άρχοντες "κουλτούρα" (για όσους αγνοούν τη σημασία της λέξης, αυτή σημαίνει καλλιέργεια, μόρφωση, πρόοδος και ανάπτυξη) τότε κάθε σκεφτόμενος άνθρωπος, διερωτάται τι σημαίνει η αντίθετή της» καταλήγει η ανακοίνωση.

http://vimanews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου