Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Επισκέψεις και περιοδείες των υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ



Επισκέψεις και περιοδείες των υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ



Κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές του νομού Ιωαννίνων πραγματοποίησαν περιοδείες και ομιλίες στο Νομό Ιωαννίνων.
Στις 16/1/21015 οι υποψήφιοι Γιάννης Παπαδημητρίου και Γιάννης Στέφος μίλησαν σε μαζική συγκέντρωση στο Πέραμα, ενώ την ίδια μέρα οι υποψήφιοι βουλευτές Γιάννης Καραγιάννης, Άρης Σπέγγος και Ηλιάνα Τσολιού μίλησαν στην Κατσικά σε μια πετυχημένη συγκέντρωση.
Στις 17/1/2015 έγινε περιοδεία από τον υποψήφιο βουλευτή Χρήστο Μαντά και κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στα χωριά Μπεστιά, Ζωτικό και Συστρούνι.
Την ίδια μέρα το πρωί, κλιμάκιο του κόμματος με επικεφαλής τις υποψήφιες βουλευτές Μερόπη Τζούφη και Ηλιάνα Τσολιού πραγματοποίησε περιοδεία στα χωριά του Βασιλικού και του Κεφαλόβρυσου.
Το Σάββατο το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν περιοδείες στα χωριά Ασπράγγελοι, Μονοδέντρι, Καπέσοβο και Τσεπέλοβο από τους υποψήφιους βουλευτές Γιάννη Παπαδημητρίου και Μερόπη Τζούφη.
Το απόγευμα του Σαββάτου ο υποψήφιος βουλευτής Άρης Σπέγγος περιόδευσε στα χωριά Μιχαλίτσι, Χουλιαράδες, Πετροβούνι και Βαπτιστή.
Την Κυριακή το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής Μαντάς με συνοδεία των τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ περιόδευσε στα χωριά Ελληνικό, Καλέντζι και Πλατανούσα και κατέληξε στα Πράμαντα, όπου και μίλησε σε κατοίκους της περιοχής.
Επίσης την Κυριακή το πρωί μίλησαν σε μεγάλη και ενθουσιώδης συγκέντρωση στην Κόνιτσα οι υποψήφιοι βουλευτές Άρης Σπέγγος και Μερόπη Τζούφη.

Στις συγκεντρώσεις οι κάτοικοι των περιοχών εξέφρασαν την οργή τους και την καταδίκη τους στην πολιτική της λιτότητας, στην εγκατάλειψη της υπαίθρου και στα κόμματα της συγκυβέρνησης που ευθύνονται για την καταστροφή του λαού μας.
Με ξεκάθαρο τρόπο εκφράζουν την αποφασιστικότητά τους να στηρίξουν την πολιτική πρόταση και το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την προσπάθεια παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας.
Η στάση αυτή των πολιτών φανερώνει ότι ο στόχος της νίκης και της αυτοδυναμίας είναι εφικτός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου