Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Εντείνουν τις περιοδείες του οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ


Εντείνουν τις περιοδείες του οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ

Τη Βιομηχανική Περιοχή επισκέφτηκε σήμερα κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τους υποψηφίους βουλευτές Ηλιάνα Τσολιού και Άρη Σπέγγο. Μεταξύ των επιχειρήσεων που επισκέφθηκαν, ήταν και οι δυο μεγάλες πτηνοτροφικές επιχειρήσεις του Νομού.
Στην "ΠΙΝΔΟ" η υποψήφια βουλευτής Ηλιάνα Τσολιού είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους εργαζόμενους, με μέλη του Δ.Σ και τον Πρόεδρο του Δ.Σ κ. Δημητρίου. Έγινε ενημέρωση και συζήτηση για την πορεία του Συνεταιρισμού, τα οικονομικά μεγέθη αλλά και τα ζητήματα που απασχολούν τους παραγωγούς πτηνοτρόφους και τους εργαζόμενους και αφορούν στο μέλλον του Συνεταιρισμού.
Στην εταιρία "ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ" οι δυο υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαν μια σύντομη συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης κ. Νιτσιάκο, καθώς και την δυνατότητα να συνομιλήσουν για αρκετή ώρα με τους εργαζόμενους της βάρδιας.
Οι υποψήφιοι βουλευτές και τα κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκαν σχεδόν το σύνολο των επιχειρήσεων στη ΒΙΠΕ και μίλησαν με τον κόσμο της εργασίας για τα κυριότερα στοιχεία του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ιδιαίτερα την ανάγκη ελαφρύνσεων στα κατώτερα στρώματα, αλλά και αξιοπρέπειας στις εργασιακές συνθήκες. Απάντησαν αναλυτικότατα στα ερωτήματα εργαζομένων αλλά και βιοτεχνών-επιχειρηματιών για το τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη μέρα.
Χαιρετίζει την εκπομπή ψηφιακού σήματος της ΕΤ3
Ο υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Παπαδημητρίου εμφανίστηκε στη διαδικτυακή εκπομπή της ΕΡΤ open και στον δημοσιογράφο Νίκο Αγγελίδη και συζήτησε για το νόημα της εκλογικής μάχης και τις προοπτικές της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας ειδική αναφορά στα μέτωπα της Ηπείρου και του νομού Ιωαννίνων. Υπογράμμισε την τεράστια σημασία της προσπάθειας των εργαζόμενων της ΕΡΤ και ιδιαίτερα της ΕΡΑ Ιωαννίνων και είπε ότι η εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η δικαίωση του αγώνα για μια ΕΡΤ δημόσια και διαφανή, χωρίς τις παθογένειες του παρελθόντος.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων χαιρετίζει την εκπομπή ψηφιακού σήματος της ΕΤ3 και στα Γιάννενα, καλεί όλους τους πολίτες να συντονίσουν τους δέκτες τους στο κανάλι 21 και συγχαίρει τους εργαζόμενους για το άνοιγμα της τηλεοπτικής επικοινωνίας με τους πολίτες των Ιωαννίνων.
Ακόμη ο Γιάννης Παπαδημητρίου επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Ιωαννίνων και συζήτησε με τον Διευθυντή και τους εργαζόμενους τόσο για το ρόλο του Επιμελητηρίου στην υποστήριξη της μικρής και μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας όσο και για τα καταστροφικά αποτελέσματα των μνημονιακών πολιτικών. Ανέπτυξε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, τα άμεσα μέτρα του προγράμματος της Θεσσαλονίκης και την προετοιμασία των βασικών νομοσχεδίων για την ανασυγκρότηση του κράτους.
Τέλος ο Γιάννης Παπαδημητρίου επισκέφθηκε υπηρεσίες του ΙΚΑ Ιωαννίνων, ενημερώθηκε για τα προβλήματα στη λειτουργία του (οι περισσότεροι εργαζόμενοι είναι από προγράμματα Stage) και τα αδιέξοδα του ασφαλιστικού συστήματος. Αναφέρθηκε στις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το ασφαλιστικό και τόνισε την ανάγκη αυτοδύναμης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
Επίσκεψη σε υπηρεσίες
Η υποψήφια βουλευτής Μερόπη Τζούφη συνοδευόμενη από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε το κεντρικό κτίριο της ΔΕΥΑΙ, τις υπηρεσίες του Δήμου (Τεχνική
Υπηρεσία, Οικονομική Υπηρεσία, Δημοτολόγια, Ληξιαρχείο και κοινωνικές υπηρεσίες), τα συνεργεία του Δήμου (απέναντι από το Μουσικό Γυμνάσιο - Λύκειο, στον Αγ. Νικόλαο) και τις υπηρεσίες της ΔΕΥΑΙ στο Πέραμα Ιωαννίνων.
Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων συζήτησε με τους εργαζόμενους και τους πολίτες για θέματα που τους απασχολούν και έχουν να κάνουν με την καθημερινή λειτουργία των υπηρεσιών, τα εργασιακά και τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί σήμερα.
Η Μερόπη Τζούφη μίλησε για την ανάγκη αλλαγής αυτής της κατάστασης και τη ρεαλιστική απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στις πολιτικές της λιτότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου