Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Μιχάλης Κασσής, νέα πρόσωπα και μια έκπληξη στο ΠΑΣΟΚ


Μιχάλης Κασσής, νέα πρόσωπα και μια έκπληξη στο ΠΑΣΟΚ


Με νέα πρόσωπα, αλλά και μια συμμετοχή που δεν ανέμεναν πολλοί έκλεισε το ψηφοδέλτιο του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος στα Γιάννενα. Έτσι, την ψήφο των πολιτών θα διεκδικήσουν ο νυν βουλευτής Μιχάλης Κασσής, το μέλος της ΝΕ Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ Άρης Τσουκάλης, ο εκπαιδευτικός Δημήτρης Σιώτος, ο πρώην Γραμματέας της ΝΕ Δημήτρης Παπαγεωργίου, ο συνδικαλιστής Τάσος Γκάρτζιος και οι Ευάγγελος Ζήνδρος και Κωνσταντίνα Τράκη.

Εκτός του Μιχάλη Κασσή και του Δημήτρη Παπαγεωργίου που θεωρούνταν σίγουροι, νέα πρόσωπα είναι ο Άρης Τσουκάλης, η αγρότισσα Κωνσταντίνα Τράκη, ο συνδικαλιστής Τάσος Γκάρτζιος (μέλος του Εργατικού Κέντρου για χρόνια), ενώ η έκπληξη συνίσταται στο όνομα του Δημήτρη Σιώτου.
Όχι γιατί δεν ήταν στο ευρύτερο κεντροαριστερό χώρο, αλλά γιατί είχε συνδέσει το όνομά του τους τελευταίους μήνες με το «Ποτάμι», από το οποίο αποχώρησε προ εβδομάδων.

Στην υπόλοιπη Ήπειρο

Στο Νομό Άρτας υποψήφιοι είναι ο νυν βουλευτής Χρήστος Γκόγκας, ο δικηγόρος Παναγιώτης Καραγιώργος, ο εθνικομουσικολόγος Χρήστος Κατσαούνος, ο μηχανικός Ανδρέας Οικονόμου και ο δημόσιος υπάλληλος Δημήτρης Χαμπίμπης. Στο ψηφοδέλτιο του Νομού Θεσπρωτίας βρίσκονται η κοινωνική λειτουργός Άννα Βαρβέρη, ο αγρότης Κώστας Ιωάννου, ο επιτηδευματίας Παναγιώτης Τζοβάρας και ο Ιωάννης Τζάνης. Τέλος, στο Νομό Πρέβεζας υποψήφιοι θα είναι η πολιτικός μηχανικός Στέλλα Βαρτελάτου, ο ομότιμος καθηγητής Παιδαγωγικής Πανεπιστημίου Αθηνών Γεώργιος Δράκος και ο νομικός Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

http://vimanews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου