Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι φρούριο, αλλά ούτε μπάτε σκύλοι αλέστε»


«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι φρούριο, αλλά ούτε μπάτε σκύλοι αλέστε»

Σύνταξη: Αποστόλης Τζελέτας

Το ψηφοδέλτιο νίκης του ΣΥΡΙΖΑ και στα Γιάννενα, όπως το χαρακτήρισε, παρουσίασε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Βενέτης, ανακοινώνοντας τα επτά ονόματα που ήδη από χθες σας έκανε γνωστά το vimenews.gr, ενώ από τη Δευτέρα θα ακολουθήσει και η παρουσίασή τους.
Το ψηφοδέλτιο αποτελείται από τον Οικονομολόγο – Συγγραφέα Γιάννη Καραγιάννη, τον νυν βουλευτή Ψυχίατρο – Λέκτορα Ψυχιατρικής Χρήστο Μαντά, τον Δικηγόρο Γιάννη Παπαδημητρίου, τον Μηχανικό Παραγωγής , Εκπαιδευτή Καταδύσεων Άρη Σπέγγο. Τον Δάσκαλο Γιάννη Στέφο, την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παιδιατρικής, Παιδο – νευρολόγο Μερόπη Τζούφη και την Κτηνίατρο Ηλιάνα Τσολιού.
«Η Ελπίδα έρχεται, η Ελλάδα προχωράει, Η Ευρώπη αλλάζει. Σε λίγες μέρες, σε αυτές τις δύο ιστορικές εβδομάδες, θα καθοριστεί το μέλλον δεκαετιών. Η δικαιοσύνη, η αξιοπρέπεια και η δημοκρατία θα νικήσουν. Η μεγάλη ανατροπή θα αλλάξει ριζικά τον τόπο μας, θα νικήσει τον φόβο, θα σταματήσει τη μνημονιακή καταστροφή , θα σταματήσει την ανθρωπιστική κρίση. Θα δώσει αξιοπρέπεια και δουλειά στα εκατομμύρια των φτωχών, των ανέργων, των νέων που μεταναστεύουν. Οι επόμενες μέρες θα είναι μέρες αγώνα με το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο. Με τη διαπλοκή τη διαφθορά και τον αυταρχισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σε ό,τι αφορά τη συζήτηση που είχε γίνει το τελευταίο διάστημα για την περιβόητη διεύρυνση, χωρίς ωστόσο να προκύψουν τέτοιες υποψηφιότητες στο Νομό Ιωαννίνων, ο κ. Βενέτης είπε πως δεν υπήρξαν αυτοπροτάσεις ή ετεροπροτάσεις και υπεραμύνθηκε των διαδικασιών που ακολουθήθηκαν.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ούτε ένα φρούριο με τις πόρτες ερμητικά κλειστές, ούτε μπάτε σκύλοι αλέστε. Βασικό μέλημά μας ήταν να έχουμε ένα ψηφοδέλτιο με ανθρώπους που πάλεψαν όλο το προηγούμενο διάστημα για την ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής. Κανένα μα κανένα άλλο πρόσωπο δεν προτάθηκε από μέλος ή φίλο του ΣΥΡΙΖΑ από αυτά που ακούγονταν ή γράφτηκαν, ούτε αυτοπροτάθηκε», σημείωσε μεταξύ άλλων.


http://vimanews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου