Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΚΚΕ κατά Φίλιου και τούμπαλιν!


ΚΚΕ κατά Φίλιου και τούμπαλιν!


Καλά κρατά η κόντρα του ΚΚΕ με τον Φίλιππο Φίλιο, καθώς στελέχη του με κάθε ευκαιρία τον βάζουν στο στόχαστρό του. Αυτή τη φορά η αφορμή δόθηκε από μία συνέντευξη του κ. Φίλιου, με τις Τομεακές Οργανώσεις Ιωαννίνων του ΚΚΕ να προχωρούν σε ένα καυστικό σχόλιο και τον Φ. Φίλιο να απαντά στο ίδιο ύφος.
«Το γνωστό γυρολόγο, πρώην δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ Φ. Φίλιο επιστράτευσε ο ΣΥΡΙΖΑ για να επιτεθεί στο ΚΚΕ το οποίο χαλάει τη σούπα της «ελπίδας» που δήθεν έρχεται, αποκαλύπτοντας τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ προς το κεφάλαιο.
Στο στόχο να μην ενισχυθεί το ΚΚΕ συντάσσονται όλοι όσοι θέλουν την επόμενη μέρα των εκλογών ήσυχο το κεφάλι τους, να μην έχουν απέναντι τους ένα ισχυρό εργατικό-λαϊκό κίνημα που θα παλεύει ενάντια στη συνέχιση της αντιλαϊκής πολιτικής.
Οι αθλιότητες και οι υπαινιγμοί του κ. Φίλιου, δανεισμένες από το οπλοστάσιο «Πάγκαλου – Καρατζαφέρη» το μόνο που πετυχαίνουν είναι να πεισμώσουν ακόμα πιο πολύ τους κομμουνιστές, τους φίλους του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, όλους όσους εμπιστεύονται το ΚΚΕ να δώσουν τη μάχη μέχρι την κάλπη για να βγει δυνατό το ΚΚΕ, για να είναι δυνατός ο λαός την επόμενη μέρα των εκλογών», αναφέρουν οι Τομεακές Οργανώσεις Ιωαννίνων του ΚΚΕ.
Από την πλευρά του ο Φίλιππας Φίλιος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η περιχαράκωση και η δογματική απομόνωση οδηγούν στη βλακεία. Τις αθλιότητες περί χρήσης επιχειρημάτων Πάγκαλου - Καρατζαφέρη τις επιστρέφω. Ο λαός θα μιλήσει στις κάλπες».

http://vimanews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου