Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Στα Γιάννενα αύριο το απόγευμα ο Σταύρος Θεοδωράκης


Στα Γιάννενα αύριο το απόγευμα ο Σταύρος Θεοδωράκης 



Στα Γιάννενα θα βρεθεί αύριο Τρίτη 20 Ιανουαρίου ο επικεφαλής του κινήματος «Το Ποτάμι» Σταύρος Θεοδωράκης.Ο κ. Θεοδωράκης επισκέπτεται την περιοχή μας, στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.
Είναι η δεύτερη φορά που θα βρεθεί στην πόλη μας και η δεύτερη φορά επίσης, που επιλέγει την ανοιχτή συζήτηση με τους Γιαννιώτες και όχι ομιλία, ως είθισται, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να έρθει σε επαφή με τους κατοίκους του Νομού, τους προβληματισμούς και τις απορίες τους.
Όσοι λοιπόν, φίλοι, μέλη, εθελοντές και πολίτες κάθε ηλικίας βρεθούν στις 6 το απόγευμα της Τρίτης, στην Φρόντζου Πολιτεία (Λόφος Αγίας Τριάδας), θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον επικεφαλής του κινήματος που αναμένεται να αποτελέσει ρυθμιστή των πολιτικών εξελίξεων, να του θέσουν τις ερωτήσεις τους για τα προβλήματα της χώρας γενικότερα και του Νομού Ιωαννίνων ειδικότερα, και να ενημερωθούν για τις θέσεις του κινήματος.
Παράλληλα, θα γνωρίσουν και τους υποψήφιους που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο: Παναγιώτη Κάππο, Φιλόλογο – Ερευνητή, Αθηνά Κολιονάσιου, επιχειρηματία, Αλέξανδρο Κρομμύδα, Κτηνίατρο, Βίκυ Κώστα, Δημοσιογράφο, Πέτρο Μπούγια, Τοπογράφο Μηχανικό, Δημήτρη Πάνου, Γιατρό και τον Πέτρο Σκαπινάκη, Καθηγητή Ψυχιατρικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου