Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Κλίμα μεγάλης στήριξης διαπιστώνει ο ΣΥΡΙΖΑ


Κλίμα μεγάλης στήριξης διαπιστώνει ο ΣΥΡΙΖΑ


Κλίμα μεγάλης και ενθουσιώδους στήριξης διαπιστώνει ο ΣΥΡΙΖΑ με την ολοκλήρωση της προεκλογικής εκστρατείας σήμερα Παρασκευή. «Οι περιοδείες των κλιμακίων του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές μας και στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής σε όλες σχεδόν τις δημόσιες υπηρεσίες του νομού μας, στη Βιομηχανική Περιοχή, στα περισσότερα χωριά και σε όλες σχεδόν τις γειτονιές της πόλης των Ιωαννίνων, οι μαζικότατες συγκεντρώσεις σε Κόνιτσα, Πέραμα, Κατσικά, Πεδινή, Ελεούσα και σε αρκετά άλλα μεγάλα χωριά επιβεβαίωσαν αυτό που όλοι ήξεραν και όλοι προσδοκούσαν εδώ και πολύ καιρό, τη μεγάλη πλειοψηφική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, τη μεγάλη νίκη του λαού μας.
Η αγανάκτηση και η οργή για την ερήμωση της υπαίθρου, για τη φορομπηχτική πολιτική, για το νέο κύμα μετανάστευσης της νεολαίας και γενικά για την αντιλαϊκή πολιτική που εφάρμοσαν και στήριξαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, βάζουν την ταφόπλακα στο διεφθαρμένο πελατειακό κράτος που οικοδομήθηκε τις τελευταίες δεκαετίες.
Η πρόταση ανατροπής του ΣΥΡΙΖΑ, η πολιτική πρόταση της Αριστεράς είναι η ελπίδα και η απαντοχή του λαού μας στην καταστροφή που βιώνει.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Γιαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ χαιρετίζει τα εκατοντάδες μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ που δίνουν με αυταπάρνηση και πολιτική αξιοπρέπεια αυτήν την εκλογική μάχη και τους καλεί να δώσουν τη μάχη του ψηφοδελτίου μέχρι την ύστατη ώρα αποτρέποντας την απεγνωσμένη προσπάθεια των τοπικών κομματαρχών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να μειώσουν την έκταση της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου