Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος γιορτάζει το Πολιτιστικό Κέντρο ΟΤΕ





Το Πολιτιστικό Κέντρο ΟΤΕ Ν. Ιωαννίνων μαζί με άλλα 52 σε όλη την Ελλάδα κάθε χρόνο αυτή την περίοδο συμμετέχει στις περιβαλλοντολογικές προσπάθειες που γίνονται από αρκετούς συναδέλφους , φίλους και συμπολίτες μας με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος .
Την Κυριακή 5/6/2016 και ώρα 10,00 σας καλούμε να κάνουμε πράξη τις προσπάθειες μας αυτές σε συνεργασία και με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Περιβλέπτου του Δ.Δ. Περιβλέπτου και την εκκλησιαστική επιτροπή στης Ιεράς Μονής Στουπαίνης με αντιπυρικό καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου της μονής Παναγίας Στουπαίνης από χόρτα και ξύλα για μια ακόμη ασφαλή αντιπυρική περίοδο.
Για δε τους μικρούς μας φίλους που θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία όπως και τα προηγούμενα χρόνια να γνωρίσουν την χλωρίδα και πανίδα της περιοχής με πορεία γύρο από την μονή σε συνεργασία με τους συνδιοργανωτές.
Όπως έχουμε και στο παρελθόν επισημάνει, το περιβάλλον όλοι μας γνωρίζουμε ότι το έχουμε παραλάβει από τους γονείς μας και θα πρέπει να το παραδώσουμε καλύτερο στους επόμενους που είναι τα παιδιά μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου