Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Τετάρτη ή Πέμπτη η απόφαση της UEFA για Πανιώνιο





• Τα ψέματα τελειώνουν και εντός της εβδομάδας, κατά πάσα πιθανότητα την Πέμπτη η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και ο φίλαθλος κόσμος των Ιωαννίνων θα γνωρίζει αν ο ΠΑΣ Γιάννινα θα κάνει ένα όνειρο ετών πραγματικότητα να αγωνιστεί σε επίσημο ευρωπαϊκό παιχνίδι!
Η UEFA ολοκλήρωσε τον έλεγχο στους φακέλους του Πανιωνίου, ΠΑΣ Γιάννινα και ακόμη μιας ομάδας που δεν έχει γίνει γνωστή και περιμένει το τέλος των play-offs για να ανακοινώσει την τελική της απόφαση και να λυθεί το μυστήριο με τον φάκελο του Πανιωνίου ο οποίος δεν πήρε άδεια σε πρώτο βαθμό αλλά στην επανεξέταση του φακέλου του ως… δια μαγείας εμφανίστηκαν όσο έγγραφα έλειπαν και πήρε τελικά την πολυπόθητη άδεια.
Φυσικό επακόλουθο είναι άπαντες στην ομάδα της Ηπείρου να τηρούν στάση αναμονής έως ότου ξεκαθαρίσει το τοπίο για να αρχίσει ο προγραμματισμός της καινούργιας χρονιάς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Γιάννης Πετράκης θα είναι και με τη βούλα πλέον προπονητής των κυανόλευκων της επόμενη χρονιά μιας και την περασμένη Τετάρτη η ΠΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα την συνέχιση της συνεργασίας τους.
Μαζί με τον Ρεθυμνιώτη τεχνικό, την συνεργασία τους ανανέωσε και όλο το προπονητικό τιμ, με τους Γιώργο Γεωργουλόπουλο (βοηθός προπονητή), Βασίλη Αλεξίου (προπονητής φυσικής κατάστασης) και Χρήστο Τσελιόπουλο (προπονητή τερματοφυλάκων) να πλαισιώνουν τον Γιάννη Πετράκη. Όσον αφορά τις ανανεώσεις και τις μεταγραφές ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αυτές αναμένεται να δρομολογηθούν μετά την απόφαση της UEFA και πάντα σύμφωνα με τις επιθυμίες του κ. Πετράκη.

Ολοκληρώνονται
τα play-offs
Προς την ολοκλήρωση οδεύει και το μίνι πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE, τα play-offs, τα οποία και θα «μοιράσουν» ανάλογα και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.
Χθες, ολοκληρώθηκε η 5η και προτελευταία αγωνιστική, με τον Παναθηναϊκό να νικάει τον Πανιώνιο με 1-0 και το ντέρμπιτων δικεφάλων στο ΟΑΚΑ να μένει στο 0-0.
Τα play off ολοκληρώνονται αύριο Τρίτη με τους αγώνες ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και Πανιώνιος-ΑΕΚ με το ενδιαφέρον να κορυφώνεται για την κατάκτηση της 1ης θέσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου