Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Γιάννενα: Πλήθος κόσμου στην Πλατεία για το γλέντι αλληλεγγύης του ΕΚΙ






Παρά την κόντρα με τον Δήμο, με επιτυχία έγινε και φέτος το γλέντι αλληλεγγύης των σωματείων και του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων στην κεντρική Πλατεία της πόλης.

Όπως ανέφερε η Χρ. Τουλκιαρίδου, Πρόεδρος του σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και μέλος της Διοίκησης του ΕΚΙ, στην κεντρική ομιλία, «Το σύνθημά μας, και η πάλη μας έχουν ξεκάθαρό στόχο: ένα κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους και προσφυγιά.

Εμείς οι εργάτες πρέπει να κάνουμε τις δικές μας επιλογές που θα μας απαλλάξουν από την ανέχεια, τους πολέμους, την εκμετάλλευση».

Η Χρ. Τουλκιαρίδου αναφέρθηκε στις «αναδιαρθρώσεις» της Κυβέρνησης που ρίχνουν ακόμα περισσότερο το μεροκάματο, ενώ περιέγραψε τις νέες ανατροπές που φέρνει η αξιολόγηση για το λαό, οι οποίες αφορούν στην περιστολή της συνδικαλιστικής δράσης, στην κατακρεούργηση των προνοιακών επιδομάτων, στη νέα μείωση των συντάξεων.

Μετά την ομιλία ακολούθησε γλέντι με το Σταύρο Καψάλη και το Βασίλη Παπαγεωργίου με την ορχήστρα του, ενώ στο χώρο υπήρχε περίπτερο του Αθλητικού Συλλόγου «Μαχήτης» και των λαϊκών μαθημάτων για τα οποία έγιναν και οι πρώτες εγγραφές αλλά και λαχειοφόρος αγορά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου