Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ για την νεα δημοσκοπηση στην εφημεριδα του ΜΑΡΙΝΑΚΗ.......




Μας εντυπωσιαζει η αναλυση που δινουν διαφοροι δηθεν αναλυτες και εχουμε καποια 



ερωτηματικα....Στα ΜΜΕ του Μαρινάκη ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Προσέξτε: Η διαφορά ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και στον ΣΥΡΙΖΑ μειώνεται. Τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ αυξάνονται.
Τα ποσοστά της ΝΔ μειώνονται. Και αυτό στην παρούσα συγκυρίασυμβαίνει ΚΑΙ λόγω Novartis. Στον πανικό τους επάνω προσπαθούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις παρουσιάζοντας αστειότητες ότι δήθεν ο ΣΥΡΙΖΑ "καταποντίζεται" στη Βόρειο Ελλάδα λόγω, δήθεν, του ζητήματος της ονομασίας της πΓΔΜ. Τη στιγμή δηλαδή που ο ΣΥΡΙΖΑ μειώνει τη διαφορά και ενώ, δήθεν, καταποντίζεται στη Βόρειο Ελλάδα, στην υπόλοιπη επικράτεια και κυρίως στο λεκανοπέδιο της Αττικής πρέπει να θριαμβεύει. Σωστά; Άρα πρέπει τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ να έχουν εκτιναχθεί και αυτό θα έπρεπε να το σημειώσουν.

Και από ένα άλλο στοιχείο καταλαβαίνουμε πολλά. Μειώνονται τα ποσοστά του κόμματος της Φώφης Γεννηματά και αυξάνονται τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Το έδειξαν πρώτα πριν από λίγο καιρό τα "Παραπολιτικά", το κάνει τώρα το "ΒΗΜΑ". Το Κίνημα Αλλαγής είναι εμφανές πως χάνει ψηφοφόρους προς τον ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία προς τη Χρυσή Αυγή. Πως γίνεται να συμβαίνει και αυτό, και ο κόσμος, δήθεν, να έχει καλή γνώμη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα Εθνικά θέματα και επίσης να κάνουν την εμφάνισή τους με υψηλότερα ποσοστά άλλα ακροδεξιά κόμματα, όπως του Καρατζαφέρη και του Βελόπουλου; Ρωτάμε τώρα εμείς.
Η εκτίμηση ψήφου της Metron Analysis
ΣΥΡΙΖΑ 25,2%
ΝΔ 34,9%
Χρυσή Αυγή 9,4%
Κίνημα Αλλαγής 8,4%
ΚΚΕ 7,0%
ΑΝΕΛ 2,5%
Ένωση Κεντρώων 3,0%
Λαϊκή Ενότητα 1,9 %
Εθνική Ενότητα 1,5%
Ελληνική Λύση 1,5%
Άλλο 4,7%
στην προηγουμενη δημοσκοπηση τα ποσοστα ηταν τα εξης:
Στην εκτίμηση ψήφου, η Ν.Δ. διατηρεί προβάδισμα 11,5 ποσοστιαίων μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα η Ν.Δ. συγκεντρώνει ποσοστό 35,6%
και ο ΣΥΡΙΖΑ 24,1%
η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 12,5%,
η Χρυσή Αυγή με 7,4%,
το ΚΚΕ με 6%,
η Ενωση Κεντρώων με 3,1%,
οι ΑΝΕΛμε 2,6%,
η Πλεύση Ελευθερίας με 2,3%
και το Ποτάμι με 1,5%.





fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου