Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

ΠΕΡΙΕΡΓΟ συμβαινει κατι?Τη Χρυσή Αυγή καλεί στο ΥΠΕΘΑ ο Π.Καμμένος για ενημέρωση….




Πολύ σοβαρή εξέλιξη που δείχνει κλίμα εθνικής ομοψυχίας ενόψει των κρίσιμων εξελίξεων στα 


ελληνοτουρκικά. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας «έσπασε» την μέχρι τώρα γραμμή της Κυβέρνησης καθώς ούτε ο ίδιος ούτε ο Υπουργός Εξωτερικών,
Ν.Κοτζιάς, ενημέρωνε για το οτιδήποτε την Χρυσή Αυγή. Προφανώς οι στιγμές, οι μέρες και οι ώρες που διανύουμε είναι πολύ κρίσιμες.


Ετσι, πρόσκληση στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να ενημερωθεί για διαβαθμισμένα θέματα των εξοπλιστικών προγραμμάτων από τους αρμόδιους επιτελείς στο ΥΠΕΘΑ, απευθύνει γραπτώς ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, μέσω της διαδικασίας του Κοινοβουλευτικού ελέγχου.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε καταθέσει ερώτηση σχετική με τα κοινά προγράμματα Ελλάδας – Κύπρου που είχαν ανακοινώσει ότι προχωρούν μέσω της Μόνιμης Διαρθρωμένης συνεργασίας (PESCO ) οι δυο υπουργοί άμυνας.
Απαντώντας ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι αυτά είναι απόρρητα και κάλεσε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής για πληρέστερη ενημέρωση στο υπουργείο αποκαλύπτει δημοσίευμα.
Προφανώς θα γίνει και ενημέρωση στα ελληνοτουρκικά…


Πιο συγκεκριμένα, στην απάντησή του αναφέρει:

Σε απάντηση της Ερώτησης που κατέθεσε ο βουλευτής κ. Νικόλαος Κούζηλος με θέμα «Κοινά εξοπλιστικά προγράμματα Ελλάδας-Κύπρου» σας γνωρίζω ότι, αρκετά από τα στοιχεία της απάντησης είναι διαβαθμισμένα, μη δυνάμενα να αποδεσμευθούν μέσω της παρούσης διαδικασίας, και εμπίπτουν στην περίπτωση της παραγράφου 4 του Άρθρου 133 του Κανονισμού της Βουλής των Ελλήνων.
Συνεπώς, καλείται ο ερωτών βουλευτής να επισκεφθεί το ΥΠΕΘΑ προκειμένου να ενημερωθεί πλήρως από τους αρμοδίους επιτελείς για όλα τα τεθέντα ζητήματα.
fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου