Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

ΓΕNIKH ΠEΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ






ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΤΑΣ

Θανατηφόρο τροχαίο


Χθες (27-02-2018) αργά το απόγευμα, στο 11,8ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Άρτας – Νεοχωρίου (στο ύψος του Παχυκάλαμου Άρτας), δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 46χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άρτας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για ζωοκλοπή

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 21χρονου ημεδαπού, για το αδίκημα της ζωοκλοπής.

Συγκεκριμένα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 21χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από 15 έως 20-01-2018, αφαίρεσε από υπαίθριο χώρο στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας τέσσερις κυψέλες μελισσών, ιδιοκτησίας 44χρονου ημεδαπού.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Συλλήψεις δύο αλλοδαπών για παράνομη είσοδο και πλαστογραφία

Συνελήφθησαν, χθες (27-02-2018) το μεσημέρι στην πόλη της Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 40 και 24 ετών, για παράνομη είσοδο και πλαστογραφία.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε κατά τον αστυνομικό έλεγχο, οι δύο αλλοδαποί είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ κατείχαν Αλβανικά Διαβατήρια τα οποία έφεραν πλαστές σφραγίδες εισόδου.

Επιπλέον, σε βάρος τους εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, η οποία ενεργεί την προανάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου