Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε

Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε
Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε - Λεωφόρος Ιωνίας Μεγ. Βαθεία Ανατολή Ιωάννινα - τηλ : 26510 46955 - 26510 47897 - EMAIL : ventzissa@hotmail.com - Οικοδομικά Εργαλεία και Υλικά Ξυλεία Σίδηρος Οικοδομών Σίδηρος Εμπορίου Θερμοπροσόψεις Παραγωγή Αδρανών Υλικών Δόμηση - Κατοικία.

Most Popular

Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2020

Η πόλη των Ιωαννίνων θα φιλοξενήσει το συνέδριο της Διεθνούς Ακαδημίας Ιατροδικαστικής
Μετά την Ιαπωνία, η Ελλάδα και η πόλη των Ιωαννίνων θα φιλοξενήσουν τη διοργάνωση του συνεδρίου της Διεθνούς Ακαδημίας Ιατροδικαστικής. 


Η απόφαση της ανάληψης ελήφθη ομόφωνα από το Δ.Σ. της Διεθνούς Ακαδημίας Ιατροδικαστικής και θα διεξαχθεί τον Μάιο του 2020...
Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό γεγονός, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, καθώς είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα, έναν αιώνα περίπου από την ίδρυση της Ιατροδικαστικής, διοργανώνει ένα συνέδριο τέτοιου βεληνεκούς, το οποίο αποτελεί ουσιαστική πρόκληση και ευκαιρία για ολόκληρη την ιατροδικαστική κοινότητα της χώρας μας.

Ο καθηγητής Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και πρόεδρος της συνδιοργανώτριας Εταιρείας Ιατροδικαστικής και Ιατροδικαστικών Επιστημών, Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, αναφέρει: «Είμαι πεπεισμένος ότι τα Ιωάννινα με τη συμμετοχή επιστημόνων από πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα ανά την υφήλιο, θα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν για μια ακόμη φορά ότι διαθέτουν το επιστημονικό δυναμικό, την απαιτούμενη υποδομή και την εμπειρία, να εγγυηθούν την επιτυχία μιας τόσο μεγάλης διεπιστημονικής εκδήλωσης».

Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου «IALM2020» ευχαριστεί θερμά όλους τους φορείς που υποστήριξαν τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα και ιδιαίτερα την εταιρεία PCO Convin που προετοίμασε το φάκελο της υποψηφιότητας.

Η σημαντική προσπάθεια υποστηρίχθηκε ενεργά από πολλούς φορείς, μεταξύ των οποίων, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, η Περιφέρεια Ηπείρου, ο δήμος Ιωαννιτών, το Υπουργείο Πολιτισμού. Το επόμενο συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη το 2021.


epirusblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου